Contur desen animat

Surprindeți-i pe cei dragi cu un desen animat care le exprimă eleganța și noblețea. Poate servi ca un cadou fabulos de zi de naștere, cadou de Ziua Îndrăgostiților sau cadou pentru orice ocazie. Angajați artistul nostru pentru a desena o caricatură cu un fundal luminos care va impresiona pe toți cei care o privesc! Suntem gata să creăm un desen excelent în culori în tonuri de gri, care va adăuga o notă epică oricărui decor. Versiunea finală va fi livrată pe e-mail ca fișier JPG gata de imprimare. Opțiuni suplimentare de livrare contra cost: caricatură imprimată pe pânză, hârtie foto, tricou sau cană.

ID: 267
Contur desen animat
Contur desen animat
Timp de desen

În medie, desenele "Contur desen animat" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Contur desen animat" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Contur desen animat" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Contur desen animat

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cel mai bun cadou pentru cei dragi

Un contur este o linie trasată în jurul elementelor din afara granițelor pentru a „evidenția” elementul. Reprezentarea desenată în linie evidențiază subiectul caricaturii într-un mod foarte artistic și creativ. Acel stil de artă mai are ceva de spus care păstrează un caracter ușor enigmatic și misterios, lăsând loc subtextelor. Fie că este un animal principal sau un membru al familiei, un astfel de cadou ridică personajul principal și îi evidențiază personalitatea și carisma.

Nu toată lumea preferă picturile colorate; unii iubesc un stil simplu - ca un desen animat cu linie neagră care lasă loc interpretării. Pentru acești oameni, un astfel de cadou ar fi ideal. Poate fi folosit ca imagine avatar pe rețelele de socializare, ca carte de vizită, la birou, pe perete sau la birou.

Ești în căutarea cadoului perfect pentru a arăta aprecierea celor dragi; atunci echipa noastră Photolamus va fi bucuroasă să vă ajute! Cadourile nu trebuie să fie fanteziste sau costisitoare, ci originale, distractive și memorabile. Cadourile personalizate devin din ce în ce mai favorizate în ultima vreme. De ce sunt atât de faimoși? Pur și simplu pentru că cel care dă cadouri devine mai implicat în găsirea unui cadou personalizat. Nimeni pe lume nu va avea la fel; este unic.

Un caricaturist priceput va crea cea mai bună versiune amuzantă a oricui doriți.

El va încerca să scoată în evidență caracterul remarcabil al celor dragi și să transforme o imagine simplă în ceva prețuit și de neuitat.

Cele mai bune fotografii ale personajului principal vor înfățișa subiectul, dar stilurile vor determina modul în care este portretizat, iar fundalul ales va dezvălui intriga fiecărei povești.

Puteți adăuga orice detalii specifice care vor face desenul mai personal și mai memorabil pentru destinatar și puteți fi sigur că personalul nostru va fi bucuros să vă îndeplinească toate standardele. Tu alegi cum va arăta viitoarea piesă de artă; astfel încât să poți construi o caricatură de contur grozavă pe care o poți prețui pentru totdeauna.

Galeria noastră imensă de caricaturi vă poate inspira. Pe site-ul nostru, puteți găsi practici, stiluri și desene. Puteți alege cel mai bun exemplu care vă place cel mai mult, iar noi vă vom crea emoții de nedescris; încărcați fotografia și obțineți o caricatură creativă uimitoare care uimește pe toată lumea.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.