Completați formularul scurt pentru a obține cotația pentru caricatură

Completați formularul de mai jos pentru a obține o cotație personalizată pentru desenul dvs. de caricatură. Veți primi un mesaj în termen de 1 zi lucrătoare cu prețul pentru caricatură.

Câte personaje ai vrea să desenăm?

Indicați numărul total de persoane, animale de companie, vehicul sau alte personaje principale pe care doriți să le desenăm. Toate personajele pot fi desenate din fotografii separate sau fotografii de grup.
Ce stil de desen ti-ar placea??
Ce exagerare ai vrea pentru desen?
Desen ușor amuzant al tău cu proporții corporale mai mici
Caricatură amuzantă cu trăsături exagerate și corp mic
Desen obișnuit cu proporții naturale ale corpului și ale feței
Ce colorare ai vrea?
Ce fundal ti-ar placea?
Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal cu o singură culoare.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.
Ce tip de corp este bun pentru tine?
Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul de jumătate de corp definește caracterul desenat de la cap până la talie, inclusiv mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Cerințele dvs. de desen

Cum ai vrea să primești desenul tău?

Image file icon
Desen digital de înaltă rezoluție, 8x10 la 300 dpi, livrat pe e-mail. Îl puteți imprima acasă sau în orice magazin local.

Încărcați orice fotografii relevante pentru desenul dvs

Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile în care fețele sunt vizibile clar
  • Putem desena din fotografii separate sau de grup

Ai un termen strict?

Unde ar trebui să trimitem citatul dvs. de caricatură?

Vă rugăm să lăsați o adresă de e-mail validă pentru a vă putea contacta în legătură cu comanda dumneavoastră
Livrare și livrare

Desenul dvs. personalizat digital va fi livrat prin e-mail ca fișier JPG cu rezoluție de 4000 px. Opțiuni suplimentare de livrare: pânze imprimate, postere, imprimeuri înrămate, tricouri și cană.

Supliment gratuit de teme

Oferim mai multe teme și stiluri pentru desenele dvs. personalizate: romantic, supereroi, nuntă, profesii și hobby-uri, filme și multe altele. Toate temele pot fi adăugate gratuit la desenul dvs. digital personalizat.

Revizii nelimitate

Scopul nostru principal este să vă facem să vă îndrăgostiți de desenul dvs. personalizat! Orice modificări solicitate după livrarea finală a portretului dumneavoastră personalizat, vor fi executate cu plăcere. Vom continua să desenăm până când ești 100% fericit!

Cum să obțineți citate personalizate de caricatură online?

Consultați selecția noastră de citate de caricatură și obțineți cea mai bună experiență în domeniul caricaturii. Pentru a obține online o cotație personalizată pentru caricatură, selectați setările dorite pentru caricatură și lăsați-vă informațiile de contact. Reprezentantul nostru de asistență va primi cotația dvs. personalizată pentru caricatură în termen de 1 zi lucrătoare.

Comanda online de caricatură vă oferă cele mai bune posibilități de a face un cadou care va fi apreciat. Acest tip de cadou este excelent pentru o zi de naștere sau orice altă sărbătoare. Un astfel de cadou va fi pe placul copiilor și al adulților. La urma urmei, caricatura creează întotdeauna emoții. Se joacă cu pricepere cu imaginile și știe să decoreze ideile familiare cu nuanțe comice. Comanda caricaturii personalizată este foarte simplă! Completați formularul și încărcați una sau mai multe dintre fotografiile dvs. Desenul va fi realizat complet conform dorințelor dumneavoastră. Doar selectați setările de desen și primiți cotații personalizate! Desenul animat va fi trimis pe e-mailul dvs. ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe afiș, pânză, tricou sau cană. Comandă caricaturi și portrete personalizate 100% desenate manual din fotografiile tale de către noi prin formularul de contact și chat online pentru a obține asistență sau o cotație personalizată.

Completați formularul și obțineți idei de caricaturi în câteva ore!

Este întotdeauna o încântare să asist la acel moment surprinzător în care cineva îi vede caricatura pentru prima dată. Cauți idei pentru desenul tău? Dacă nu ai inspirație sau nu ai obiective pentru modul în care ai vrea să fii înfățișat într-o caricatură, avem cele mai bune soluții. Oferim mai multe teme și stiluri pentru desenele dvs. personalizate: romantice , supereroi , nunți , profesii și hobby-uri , filme și multe altele. Toate temele pot fi adăugate gratuit la desenul dvs. digital personalizat. Caricaturiștii noștri sunt specializați în aceste solicitări. Photolamus vă va ajuta să vă realizați viziunea, alegând dintre diverse stiluri de desen. Comunitatea creativă Photolamus vă va ajuta să creați o caricatură unică în funcție de sarcina dvs. creativă. Vă vom ajuta să realizați o caricatură online sau portrete pentru un bărbat, o femeie, un copil, o familie, un animal de companie sau un prieten.

Caricatură personalizată din propria descriere

Indiferent de ocazie cu care sărbătorești, avem cea mai bună soluție! Lucrăm foarte repede și vă vom ajuta să aveți întotdeauna timp să faceți cea mai bună surpriză pentru prieteni, suflete pereche sau colegi de serviciu. Vă vom ajuta să vă decorați viața cu desene animate amuzante și portrete fermecătoare! Satisfacția clienților este prioritatea noastră în această sarcină, prin urmare vom face întotdeauna tot posibilul pentru a-i face pe clienții noștri fericiți. Vom tine cont de orice idee de design. Dacă o poți visa, noi o putem desena!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.