Cuplu pictură acuarelă

Un portret personalizat este cel mai frumos cadou pe care îl poți primi partenerului tău. Artiștii noștri pricepuți vor proiecta o capodoperă personalizată pentru tine și pentru ceilalți. Acuarela este cel mai bun mediu pentru a ilustra romantismul. Picturile noastre se remarcă printre altele pentru că transmit cea mai bună asemănare cu fotografia originală, reprezentând perfect relația frumoasă dintre subiecții săi și arătându-și visele și aspirațiile în cel mai distractiv mod vreodată. Caricatura de artă va fi o reamintire excelentă a ceea ce împărtășiți voi doi. Pentru a-l comanda, trebuie să încărcați o fotografie vizibilă în secțiunea de mai jos și să ne comunicați cerințele și ideile dvs. Desenul final va fi trimis ca fișier JPG gata de imprimat în e-mailul dumneavoastră. Opțiuni de livrare suplimentare la cost suplimentar: pânză, hârtie foto, cană sau tricou. Livrare în întreaga lume este disponibilă.

ID: 174
Cuplu pictură acuarelă
Cuplu pictură acuarelă
Timp de desen

În medie, desenele "Cuplu pictură acuarelă" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Cuplu pictură acuarelă" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Cuplu pictură acuarelă" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Cuplu pictură acuarelă

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 2
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
336HK$

Cuplu acuarelă - cel mai bun mediu pentru a ilustra romantismul

Miracolele acuarelei includ natura sa bogată și translucidă, expresivitatea și versatilitatea care creează capodopere unice. Folosirea acestei tehnici reproduce perfect relația oricărui cuplu cu atingerea ei romantică. Niciun mediu nu poate aproxima luminozitatea blândă a acuarelei minunate. Este fascinant pentru că nu este adesea considerat anxios sau în vogă; dimpotrivă, este clasic și extrem de relaxant. Consistența vopselei, flexibilitatea saturației nuanței și complexitatea straturilor sunt indicatori fenomenali care descriu caracterul acesteia.

O astfel de caricatură va impresiona pe oricine și va străluci puternic în orice galerie sau colecție de portrete. Ambianța sa colorată și jucăușă va oferi oricărei camere energie pozitivă, un sens profund și multă căldură. Poate fi un cadou excelent și foarte apreciat pentru orice ocazie, fie că este Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul sau o zi de naștere. Poate fi oferit chiar și fără motiv ca simbol al iubirii și al aprecierii. Vom folosi imaginile tale ca șablon pentru a crea opere de artă frumoase pe care le vei prețui pentru totdeauna.

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fotografii de înaltă calitate și să oferiți informații scurte despre ceea ce căutați; designerii talentați se vor ocupa de restul.

Ca formă de artă independentă, caricaturile oferă cel mai mare spațiu posibil de exprimare și scenariu creator. Cu ajutorul diferitelor tehnici, pot fi reprezentate corpuri, poziții, personalități și chiar mișcări.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 13248

OMG I LOVE IT, thank you very much. It’s way beyond what I expected great work! *Valentines*


Photolamus client reviews ID: 13207

Beautiful! Great work and attention to detail. Thank you. Can't wait to print and frame :-)


Photolamus client reviews ID: 13189

It looks perfect!! I submitted 4 pictures each with different attire and styling and they managed to capture them all and make a fabulous drawing of us. Thank you!!


Photolamus client reviews ID: 13179

Amazing! The vibrant color is beautiful, the likeness is incredible. Totally surpassed my expectations! I can't wait to surprise my husband with this on V-Day. Also, to the artist...thank you for adding more hair on my husband, he'll be very happy about that👍😉


Photolamus client reviews ID: 11021

Super! Ich mag es sehr sehr gerne... Gerne wieder 👍🏼


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!