Desen în ulei

Caricaturile cu desen în ulei sunt o modalitate unică și artistică de a surprinde asemănarea și personalitatea unei persoane. Cu vopsele în ulei, artiștii pot crea o imagine realistă și detaliată care face un cadou sau un suvenir unic. Încarcă cele mai bune fotografii ale tale și notează-ți dorințele pentru viitoarea piesă de artă. Pentru satisfacția ta, oferim ediții gratuite nelimitate. Capodopera va fi trimisă pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Alte opțiuni de livrare contra cost: caricatură digitală pe poster, pânză, tricou sau cană. Expediem in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 261
Desen în ulei
Desen în ulei
Timp de desen

În medie, desenele "Desen în ulei" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Desen în ulei" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Desen în ulei" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Desen în ulei

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturi cu desen în ulei: crearea de portrete unice și realiste cu fler artistic

Caricaturile cu desen în ulei sunt opere de artă frumoase. Pensulețele pricepute ale artistului pot crea variații subtile de ton și umbrire care fac imaginea să iasă în evidență, captând în același timp caracteristicile și personalitatea unice ale subiectului. Vopselele în ulei permit o adâncime a culorii și texturii care este dificil de obținut cu alte medii, oferind imaginii o calitate reală.

Rezultatul este un portret care este atât realist, cât și imaginativ, cu un sentiment de fler artistic care îl face să iasă în evidență față de o fotografie tradițională. Indiferent dacă este afișată pe un perete sau ascunsă într-o colecție personală, o caricatură cu desen în ulei este o capodopera absolută care va fi cu siguranță apreciată pentru frumusețea și unicitatea sa.

O caricatură cu desen în ulei poate fi un cadou grozav care aduce un zâmbet pe fața unui prieten și adaugă o piesă unică și incitantă la galeria lor de portrete. Flerul artistic și calitatea reală a unei caricaturi cu desen în ulei o pot face un plus remarcabil pentru orice colecție. Poate fi adaptat pentru a include elemente specifice subiectului, cum ar fi hobby-uri, interese sau lucruri preferate. Această atingere personală face ca opera de artă să fie cu atât mai semnificativă și mai memorabilă.

Atunci când comandați o caricatură de desen în ulei, selectarea unui fundal care completează sau îmbunătățește subiectul portretului este, de asemenea, esențială. Fundalul poate fi adaptat pentru a include elemente specifice persoanei sau momentului surprins în caricatură, cum ar fi un hobby, locație sau reper preferat. De exemplu, dacă subiectul caricaturii este un muzician, fundalul ar putea include o scenă de concert sau un studio de muzică. Sau, dacă subiectul este un fan al unei anumite echipe sportive, fundalul ar putea prezenta un stadion sau o arenă asociată cu acea echipă.

Picturi în ulei cu fundal personalizat

De asemenea, fundalul poate fi personalizat în culoare și stil pentru a crea o imagine coerentă și plăcută vizual. Această atenție la detalii poate ajuta să facă caricatura desenului în ulei cu atât mai specială și mai semnificativă prin crearea unei opere de artă unice și personalizate care surprinde subiectul într-un mod care este atât realist, cât și imaginativ.

Fotografiile de înaltă calitate sunt esențiale pentru a crea o caricatură de desen în ulei frumoasă și detaliată. Cu cât fotografiile sunt mai clare și de înaltă calitate, cu atât mai multe detalii și precizie artistul poate încorpora în opera de artă finală.

Atunci când oferiți fotografii artistului, este esențial să selectați imagini care să arate trăsăturile și personalitatea subiectului în mod clar și distinct. Poate include imagini care surprind subiectul din unghiuri diferite sau în diferite expresii pentru a oferi artistului o mai bună înțelegere a trăsăturilor și caracteristicilor sale unice.

În general, fotografiile de înaltă calitate sunt esențiale pentru a crea o caricatură de desen în ulei frumoasă și precisă și vă pot ajuta să vă asigurați că opera de artă finală reflectă cu adevărat personalitatea și caracteristicile subiectului.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.