Desen animat angajat

Adăugați o notă de umor și personalitate la locul dvs. de muncă cu caricaturi personalizate ale angajaților. Aceste reprezentări unice și artistice ale membrilor echipei dvs. reprezintă un plus distractiv și memorabil pentru decorul biroului. Ele pot servi ca o reamintire a calităților și contribuțiilor unice ale fiecărui individ. Dorințele și ideile tale vor crea în întregime caricatura de artă. Viitoarea caricatură va fi trimisă pe e-mailul dumneavoastră ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Puteți alege opțiuni de livrare suplimentare pentru un cost suplimentar: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare în toată lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 102
Desen animat angajat
Desen animat angajat
Timp de desen

În medie, desenele "Desen animat angajat" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Desen animat angajat" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Desen animat angajat" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Desen animat angajat

Comanda online Desen animat angajat

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Desene animate pentru angajați: o modalitate distractivă de a vă recunoaște și de a aprecia echipa

Caricaturile angajaților sunt un mod creativ și distractiv de a recunoaște și de a aprecia munca grea a membrilor echipei tale. Aceste desene capricioase surprind trăsăturile și ciudateniile unice ale personalității fiecărui individ, făcându-l să se simtă văzuți și apreciați. Indiferent dacă sunt afișate la birou sau partajate digital, caricaturile angajaților pot servi ca o reamintire ușoară a impactului pozitiv pe care fiecare membru al echipei îl are asupra organizației. Cu capacitatea lor de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor, caricaturile angajaților sunt o modalitate excelentă de a încuraja o cultură a muncii pozitivă și incluzivă.

Caricaturile pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a comemora etapele importante, cum ar fi aniversările de muncă sau pensionarea, deoarece reprezintă vizual contribuțiile și realizările unei persoane. În plus, ele pot fi folosite pentru a onora angajații care părăsesc compania sau trec la noi oportunități, oferind o amintire durabilă a timpului lor și a impactului asupra organizației. Când comandați o lucrare de artă, trebuie să comunicați clar așteptările dvs. artistului sau designerului. Poate include detalii precum subiectul, stilul, mediul, dimensiunea și orice solicitări sau preferințe specifice pe care le aveți. De asemenea, este esențial să se stabilească un calendar și un buget pentru proiect și orice termeni și condiții pentru revizuiri sau modificări.

Photolamus oferă o varietate de tehnici artistice și opțiuni de personalizare pentru a ajuta clienții să creeze caricaturi unice și personalizate. În cele din urmă, calitatea și autenticitatea operei de artă vor depinde de un spectru de factori, inclusiv de priceperea și creativitatea artistului, materialele și tehnicile utilizate și nivelul de îngrijire și atenție acordate proiectului. Artiștii noștri fericiți acordă atenție detaliilor pentru a vă oferi rezultatele satisfăcătoare pe care le meritați.

Imprimările de înaltă calitate pot fi o modalitate excelentă de a reproduce lucrări de artă și fotografii pentru a fi afișate în case, birouri, galerii și alte setări. Tipul de material de imprimare, cum ar fi pânza sau hârtie premium, poate afecta aspectul și senzația imprimării și poate fi ales în funcție de preferințele personale sau de utilizarea prevăzută a imprimării.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.