Desen animat cu reptile

Ești un iubitor de reptile? Reptilele au farmecul lor și pot arăta extraordinar în diverse opere de artă. Unul dintre artiștii noștri talentați vă va înfățișa partenerul prietenos, urmând cerințele și ideile dvs.! Obțineți o caricatură artistică strălucitoare fantastică a animalului dvs. de companie desenată din fotografii în orice stil doriți. Vă rugăm să menționați criteriile dvs. în caseta de cerințe de mai jos și vom realiza acest lucru. Desenul pentru animale de companie va fi livrat ca fișier JPG de înaltă rezoluție pe e-mailul dumneavoastră, cu posibilitatea de a imprima pe orice suprafață la alegere.

ID: 186
Desen animat cu reptile
Desen animat cu reptile
Timp de desen

În medie, desenele "Desen animat cu reptile" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Desen animat cu reptile" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Desen animat cu reptile" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Desen animat cu reptile

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Desen animat personalizat cu reptile

Reptilele nu sunt animale de companie tradiționale, dar există multe motive pentru a le iubi. Unii șerpi, specii mai puțin agresive, precum pitonul bile sau șarpele de porumb, sunt ținuți ca animale de companie; pot oferi, de asemenea, căldură chiar dacă sunt cu sânge rece. Mulți proprietari de șerpi au declarat că animalele lor de companie au o legătură specială cu ei și apreciază timpul petrecut împreună. Reptilele sunt animale de companie minunate care sunt ușor de întreținut și nu există probleme cu mirosurile neplăcute, mobilierul deteriorat sau prea mult zgomot. În plus, merită și ei dragostea ta.

Fie că sunteți proprietarul unei reptile și doriți să surprindeți personalitatea și carisma ei extraordinară, fie că sunteți impresionat și inspirat de aceste animale și doriți să vă decorați interiorul cu o astfel de operă de artă, avem cele mai creative și originale soluții. Și reptilele își pot avea farmecul lor, care se bazează în întregime pe inteligență. Unii sunt activi sau leneși, curioși și morocănos, iar alții sunt foarte docili. Oamenii sunt adesea surprinși de cât de inteligenți și interactivi pot fi. Este fascinant să vezi gama de personalitate de la specie la specie și în fiecare animal. Chiar dacă puțini dintre noi îi iubesc sau s-ar putea să nu ajungă atât de departe ca personajele noastre TV preferate, pot fi foarte distractive. Ele sunt simbolurile conștientizării, sănătății și sentimentelor. O astfel de caricatură pe peretele tău te va ajuta să-ți echilibrezi inima și mintea, fiind în același timp un plus estetic plăcut pentru decorul casei sau spațiul de lucru.

Alegeți dintre diverse stiluri de desen și ipostaze ale personajelor pentru o caricatură superbă; designerii creativi folosesc cărbune, acuarele și schițe în creion pentru a desena un portret care vorbește mai tare decât cuvintele.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.