Desen animat Pop Art

Caricaturile de desene animate pop art sunt stiluri de ilustrare unice ╚Öi juc─âu╚Öe care surprind esen╚Ťa ╚Öi personalitatea unui subiect ├«ntr-un mod distractiv ╚Öi plin de culoare. Aceste caricaturi sunt create de arti╚Öti pricepu╚Ťi care folosesc culori ├«ndr─âzne╚Ťe, str─âlucitoare ╚Öi caracteristici exagerate pentru a crea o reprezentare mai mare dec├ót real─â a subiectului lor. Caricaturile de art─â pop se potrivesc perfect pentru iubitorii de art─â pop, deoarece ofer─â o ├«ntors─âtur─â distractiv─â ╚Öi colorat─â a stilului iconic de art─â pop. Desenele artistice vor fi trimise pe e-mailul dvs. ca fi╚Öier JPG de ├«nalt─â calitate pentru imprimare. Op╚Ťiuni de livrare suplimentare pentru o tax─â suplimentar─â: caricatur─â digital─â pe afi╚Ö, p├ónz─â, tricou sau can─â. Expediem in toata lumea! Livrarea rapid─â este disponibil─â la cerere.

ID: 260
Desen animat Pop Art
Desen animat Pop Art
Timp de desen

├Än medie, desenele "Desen animat Pop Art" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Desen animat Pop Art" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Desen animat Pop Art" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Comanda online Desen animat Pop Art

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
  • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
  • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
168HK$

Sărbătorește cu caricaturi distractive de desene animate Pop Art

Pop Art este o mi╚Öcare creativ─â care a ap─ârut ├«n anii 1950 ╚Öi 1960 ├«n Statele Unite ╚Öi Regatul Unit. ÔÇ×Pop ArtÔÇŁ provine din ÔÇ×arta popular─âÔÇŁ, reflect├ónd interesul mi╚Öc─ârii pentru cultura popular─â ╚Öi mass-media.

Arti╚Ötii talenta╚Ťi s-au inspirat din obiecte de zi cu zi ╚Öi imagini din culturi populare, cum ar fi benzile desenate, publicitate ╚Öi produse de larg consum. Ei au folosit adesea culori str─âlucitoare ╚Öi ├«ndr─âzne╚Ťe ╚Öi modele grafice ╚Öi au folosit tehnici precum serigrafia pentru a crea opere de art─â produse ├«n serie ╚Öi reproductibile. Arta pop a contestat no╚Ťiunile tradi╚Ťionale de art─â ╚Öi frumuse╚Ťe ╚Öi a c─âutat s─â estompeze grani╚Ťele dintre arta ├«nalt─â ╚Öi cultura de mas─â. Mi╚Öcarea a fost caracterizat─â de un sim╚Ť al ironiei, umorului ╚Öi ireveren╚Ťei ╚Öi a comentat adesea problemele sociale ╚Öi politice ale vremii.

La Photolamus, oferim diverse tehnici artistice pentru a v─â ajuta s─â crea╚Ťi caricatura perfect─â de art─â pop care surprinde stilul ╚Öi personalitatea dvs. unic─â.

Echipa noastr─â de arti╚Öti califica╚Ťi poate lucra cu dvs. pentru a crea o pies─â de art─â unic─â, care ├«ncorporeaz─â preferin╚Ťele ╚Öi solicit─ârile dumneavoastr─â specifice. De la culori ├«ndr─âzne╚Ťe ╚Öi modele grafice p├ón─â la stiluri de benzi desenate retro ╚Öi postere de epoc─â, arti╚Ötii no╚Ötri pot crea o gam─â larg─â de caricaturi de art─â pop care vor face o declara╚Ťie. Folosim o varietate de medii, inclusiv art─â digital─â, pix ╚Öi cerneal─â ╚Öi pictur─â acrilic─â, pentru a da via╚Ť─â viziunii noastre unice ╚Öi pentru a crea o pies─â de art─â care este cu adev─ârat personalizat─â pentru tine.

De asemenea, oferim o serie de op╚Ťiuni de personalizare, cum ar fi ad─âugarea de accesorii sau detalii specifice, inclusiv animale de companie sau al╚Ťi oameni dragi, ├«n opera de art─â sau ├«ncorporarea de text sau citate specifice. Indiferent dac─â dori╚Ťi o pies─â de art─â mic─â ╚Öi intim─â pe care s─â o expune╚Ťi ├«n casa dvs. sau o lucrare de art─â mai mare dec├ót natura, care face o declara╚Ťie, avem cele mai bune solu╚Ťii. Ne vom asigura c─â opera de art─â final─â este adaptat─â nevoilor ╚Öi preferin╚Ťelor dumneavoastr─â, ├«ncorpor├ónd detalii sau solicit─âri specifice, cum ar fi ad─âugarea de accesorii sau detalii specifice, inclusiv animale de companie sau al╚Ťi oameni dragi, sau ├«ncorpor├ónd text sau citate specifice.

Deci, indiferent dac─â dori╚Ťi o lucrare de art─â mic─â ╚Öi intim─â sau o capodopera mai mare dec├ót natura, Photolamus v─â poate ajuta s─â crea╚Ťi o caricatur─â de art─â pop unic─â, care este complet personalizat─â pentru dvs.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.