Desen Husky

E╚Öti un proprietar dr─âgu╚Ť de Husky? Sau e╚Öti ├«n c─âutarea unui cadou unic pentru proprietarul unui c├óine? Ob╚Ťine╚Ťi un portret personalizat de desene animate cu husky. ├Äncarc─â fotografii cu husky-ul t─âu, iar arti╚Ötii no╚Ötri profesioni╚Öti de c├óini vor livra un portret de caricatur─â desenat manual. Astfel, ├«i vei oferi unui prieten o dispozi╚Ťie grozav─â ╚Öi ├«i vei completa colec╚Ťia de portrete cu o expozi╚Ťie nou─â, neobi╚Önuit─â.

ID: 140
Desen Husky
Desen Husky
Timp de desen

├Än medie, desenele "Desen Husky" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Desen Husky" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Desen Husky" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Comanda online Desen Husky

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
  • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
  • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
168HK$

Capteaz─â spiritul husky-ului t─âu cu un desen personalizat de desene animate

Categoria personalizat─â de desene animate cu husky Photolamus este modalitatea perfect─â de a surprinde personalitatea ╚Öi spiritul unic al prietenului t─âu bl─ânos. Arti╚Ötii no╚Ötri talenta╚Ťi sunt specializa╚Ťi ├«n crearea de desene animate personalizate care surprind perfect esen╚Ťa husky-ului t─âu. De la natura lor juc─âu╚Ö─â p├ón─â la semnele lor distinctive, arti╚Ötii no╚Ötri se vor asigura c─â desenul t─âu de desene animate este o capodopera unic─â pe care o vei pre╚Ťui pentru totdeauna.

Personaliza╚Ťi-v─â desenul cu Husky pentru a-l face cu adev─ârat unic


La Photolamus, ├«n╚Ťelegem c─â fiecare husky este diferit, motiv pentru care oferim o gam─â de op╚Ťiuni de personalizare pentru a face desenul t─âu de desene animate cu adev─ârat unic. Indiferent dac─â dori╚Ťi s─â ├«ncorpora╚Ťi un anumit fundal, ├«mbr─âc─âminte sau o ipostaz─â, arti╚Ötii no╚Ötri vor lucra ├«ndeaproape cu dvs. pentru a se asigura c─â fiecare detaliu este perfect. Cu categoria noastr─â personalizat─â de desene animate cu husky, pute╚Ťi crea o pies─â de art─â cu adev─ârat personalizat─â care s─ârb─âtore╚Öte prietenul t─âu bl─ânos ├«n cel mai bun mod posibil.

Creeaz─â un suvenir atemporal al iubitului t─âu husky


Un desen animat personalizat din categoria de desene animate cu husky Photolamus este un suvenir atemporal pe care ├«l pute╚Ťi pre╚Ťui pentru anii urm─âtori. Instrumentele noastre digitale de ├«nalt─â calitate asigur─â c─â desenul dvs. de desene animate este de cea mai ├«nalt─â calitate ╚Öi va rezista testului timpului. Indiferent dac─â alege╚Ťi s─â ├«ncadra╚Ťi desenul dvs. de desene animate sau s─â ├«l afi╚Öa╚Ťi ├«ntr-un format digital, este o amintire frumoas─â a leg─âturii pe care o ├«mp─ârt─â╚Öi╚Ťi cu husky-ul dvs. Deci, de ce s─â nu r─âsfoi╚Ťi ast─âzi selec╚Ťia noastr─â de desene personalizate de desene animate cu husky ╚Öi s─â crea╚Ťi un suvenir pe care ├«l ve╚Ťi pre╚Ťui toat─â via╚Ťa?

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.