Doctor Caricatura

Vrei să faci o surpriză distractivă unui medic pe care îl cunoști? Artiștii serviciului Photolamus vă vor ajuta să creați o caricatură excelentă pe baza fotografiei originale. Nu putem doar să transferăm imaginea personajului principal în lumea animației. Vom adăuga o mulțime de caracteristici excepțional de creative aspectului său. Poate deveni fantastic sau absurd. Scrieți-ne în completările la comandă, ce fel de caricatură de doctor ați dori să vedeți și cum ar trebui transformat personajul principal (opțional). Putem observa trasaturile esentiale in imaginea oricarei persoane. Aceste trăsături devin cel mai adesea elemente critice în crearea unei imagini comice. Caricatura ta nu va fi doar un gest de atenție. La urma urmei, nu toți oamenii sunt capabili sau încearcă să ofere nu lucruri, ci o sursă naturală de hrană sufletească.

ID: 31
Doctor Caricatura
Doctor Caricatura
Timp de desen

În medie, desenele "Doctor Caricatura" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Doctor Caricatura" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Doctor Caricatura" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Doctor Caricatura

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cum să creezi cea mai bună caricatură?

Pentru început, ar trebui să vă definiți obiectivele. Adesea, o caricatură amuzantă a unui medic este comandată de alți lucrători medicali pentru colegii lor. În acest caz, puteți solicita nu o caricatură neutră (nu comică), ci o caricatură parodie hilară. Probabil că au existat momente amuzante în rutina ta de lucru. Povestește-ne despre ele și vom încerca să înfățișăm această poveste în complotul desenului animat. De asemenea, puteți vorbi despre calitățile esențiale ale personajului eroului imaginii. Putem transmite aceste calități în imagine, expresia feței, silueta și multe alte elemente de caracter.

De asemenea, se comandă o caricatură personalizată de doctor pentru prieteni. Ai un prieten bun care lucrează ca medic? Vă rugăm să-i oferiți un desen animat excelent de ziua lui sau de la orice altă întâlnire. Poate fi, de asemenea, comic sau neutru. Nu ești sigur cum va reacționa prietenul tău la parodia hilară? Apoi puteți comanda o caricatură neutră cu stilizare de desene animate. Astfel de caricaturi nu își stabilesc scopul principal de a provoca râs. Se distrează datorită capacității de a transfera oameni din lumea obișnuită în lumea fanteziei. Toți am visat o dată și continuăm să visăm. Reprezentanții unor astfel de profesii provocatoare precum medicina ar trebui să fie cât mai realiști posibil. Le lipsește simțul mirarii și al fanteziei. Le poți reda lejeritatea ființei dacă o transferi pe o bucată obișnuită de hârtie și le dai rolul unui personaj de desene animate.

Ce emoții poate transmite o astfel de caricatură?

Fiecare caricatură vorbește cu noi dând un mesaj special prin formele sale comice și vizuale. Înainte de a comanda o caricatură a unui medic, va trebui să alegeți o fotografie care transmite cel mai bine trăsăturile aspectului și caracterului viitorului personaj de desene animate. În același timp, nu vă faceți griji. Nu trebuie să te pierzi în a ghici ce fotografie dezvăluie pe deplin portretul psihologic și emoțional al prietenului tău. Găsirea unei imagini în care personajul tău demonstrează ceva emoție va fi suficient. Pe lângă comanda, puteți specifica și caracteristici care pot să nu fie evidente la prima vedere. De exemplu, o persoană cu trăsături faciale inexpresive este foarte emoțională în comunicare. Poate fi o fată scundă și foarte ușoară, care poate opri un cal cu un strigăt. Fiecare persoană are trăsături de personalitate izbitoare și paradoxale. Ele pot fi, de asemenea, folosite ca bază pentru crearea unui viitor desen animat. Imaginile de caricatură ale doctorului pot aduce întotdeauna emoții pozitive proprietarului său și pot încărca cu o dispoziție bună. Astfel, dacă comanzi o caricatură a unui medic, vei da dovadă de originalitate.


Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.