Fețe de caricatură

Vrei sa faci o surpriza unui prieten sau prietena? Nu există nimic mai bun decât fețele caricaturale. Cu un astfel de cadou, vei putea aprinde un foc în sufletul unei persoane dragi sau al unui prieten, adăugând bucurie și veselie realității familiare.

ID: 306
Fețe de caricatură
Fețe de caricatură
Timp de desen

În medie, desenele "Fețe de caricatură" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Fețe de caricatură" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Fețe de caricatură" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Fețe de caricatură

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul de jumătate de corp definește caracterul desenat de la cap până la talie, inclusiv mâinile.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce ar trebui să cumperi o caricatură?

Va arăta grozav pe masă, perete sau raft. De asemenea, îl puteți folosi ca fotografie de profil pe rețelele sociale. Va încânta și va adăuga distracție de fiecare dată când vedeți această imagine. Mai mult decât atât, să desenezi fețe de caricatură nu este doar amuzant, ci și frumos. Artiștii noștri vor crea idei excelente pentru tine, urmând legile genului. Caricatura ta va fi strălucitoare, memorabilă și capabilă să creeze emoții. Ai fost vreodată un personaj de desene animate? Photolamus vă va ajuta să vă cufundați în această lume amuzantă a aventurilor! Vei fi uimit de cât de strălucitoare și distractivă va arăta caricatura ta.

De ce ai nevoie să ai caricatura ta?

Toți oamenii au nevoie de distracție și emoții. În caz contrar, viața poate deveni plictisitoare și deprimantă. Cum să scapi de totușia ființei? Arta oferă unul dintre cele mai bune genuri - o caricatură. Acest gen funcționează perfect cu emoțiile, pe care le puteți observa prin exemplul unei caricaturi a unui chip. De la caricaturile fețelor, genul caricaturii în sine a început când primele grafice ale antichității au folosit cu pricepere o pensulă pentru a adăuga mai multă ironie, sarcasm și comedie la apariția oamenilor celebri din epocile anterioare.
Vremurile s-au schimbat, iar astăzi o caricatură a feței nu este ofensatoare, ci o creație destul de pozitivă pe care trebuie să o aibă toată lumea. Ar ajuta dacă ai avea caricatura ta. Da, hai să-ți caricaturizăm fața! Te va ajuta să arunci o privire nouă asupra ta. Fața fiecărei persoane este unică. Are o mulțime de caracteristici contrastante și o mulțime de imitații. O persoană nu se vede pe sine și nu știe cât de emoționale, strălucitoare și jucăușe pot fi expresiile sale faciale. O față caricatură bună te poate introduce pentru prima dată în emoțiile feței tale. Pentru a obține un rezultat mai comic, caricatura va spori ușor fiecare sentiment văzut pe fața ta. Așa se descurcă un chip de caricatură pentru că este arta de a râde de imagini.

Și, de asemenea, este un cadou grozav!

Poate părea mai puțin evident, dar este benefic pentru fiecare persoană să-și deseneze fața de caricatură. Prin urmare, îl poți cumpăra cadou pentru un prieten, prietenă, membru al familiei, coleg de serviciu sau altă persoană. Mulți oameni cred că cu un astfel de cadou riști să comiți un fault. În Photolamus, nu vei realiza niciodată un fault, deoarece încercăm întotdeauna să punem cât mai multă artă în munca noastră. Prin urmare, lucrăm foarte atent la aspectele artistice ale viitoarelor fețe de desen caricatură. Drept urmare, obțineți o adevărată comedie, arta hiperbolei, și nu o imagine care ridiculizează în mod deliberat o persoană sau îi face imaginea neplăcută.
Și totuși, fețele caricaturale sunt o piesă de artă elegantă și frumoasă! Folosim zeci de tehnici de desen pentru a crea opere de artă colorate, contrastante și inspiratoare. Caricatura poate fi stilizată ca fiind realizată manual sau poate avea un contur digital sau desen animat. Emoțiile feței în sine pot fi complet diferite. Aceeași persoană poate avea o expresie mai șmecheroasă, în stil gangster și una iubitoare, spirituală. O caricatură a feței este o fantezie eternă pe tema a ceea ce ar putea fi imaginea unei persoane!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.