Fotograf caricatură

Dacă doriți să obțineți o caricatură excepțională și creativă a unui fotograf, ați ajuns la locul potrivit! Echipa noastră de artiști cu experiență poate crea o caricatură frumoasă și unică, care surprinde perfect esența unui fotograf. Indiferent dacă doriți un stil tradițional sau digital, vom acorda atenție chiar și la detalii minore și vom crea o caricatură personalizată care va fi un cadou sau un suvenir grozav pentru orice fotograf din viața ta. Desenul animat va fi livrat ca fișier JPG potrivit pentru imprimare. Opțiuni suplimentare de livrare și imprimare sunt disponibile la cerere: Pe pânză, hârtie foto, tricou, cană, desen animat. Contactați-ne astăzi pentru a începe!

ID: 169
Fotograf caricatură
Fotograf caricatură
Timp de desen

În medie, desenele "Fotograf caricatură" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Fotograf caricatură" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Fotograf caricatură" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Fotograf caricatură

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un cadou special pentru o persoana iubita care ii place fotografia

Dacă cunoașteți un fotograf, fără îndoială ați observat devotamentul lor față de artă. Un cadou cu tematică fotografică este o modalitate frumoasă de a le oferi un suvenir pe care îl vor prețui, fie că sunt începători sau profesioniști. Când cumpărați pentru fotograf, nu trebuie să vă limitați la camere și obiective. Acestea sunt cu siguranță cadouri excelente, dar există sugestii suplimentare cu o temă fotografică care vă pot demonstra abilitățile creative de a oferi cadouri în timp ce vă demonstrează preocuparea pentru interesele și hobby-urile lor. Pentru că fotografi înregistrează multe momente neprețuite, de ce să nu-și topească inimile cu cadoul ideal? Când cineva, fie că este fotograf sau altcineva, își vede caricatura pentru prima dată, poate fi distractiv să urmărești cum reacționează.

O caricatură a unui fotograf poate fi o modalitate plină de umor de a-și aminti pasiunea pentru artă și estetica lor distinctivă. Poate fi o abordare prietenoasă să recunoaștem realizările fotografului în domeniul fotografiei și să le onorăm unicitatea și ingeniozitatea. O cameră uriașă, o pălărie sau o ținută distinctă sau o anumită atitudine sau expresie pentru care fotograful este renumit pot fi toate exagerate în astfel de lucrări de artă ale fotografului.

O caricatură de fotograf poate fi un cadou minunat care poate fi folosit pentru a înfrumuseța profilurile de rețele sociale ale unei persoane și casa sau atelierul acesteia.

În special, pentru persoanele din sectoare creative, cum ar fi fotografia, poate fi folosit ca instrument de marketing pentru a face publicitate unei companii. Destinatarul poate, de exemplu, să folosească astfel de forme de artă pentru logo-ul sau culorile mărcii sale pentru a le afișa pe site-ul său web, site-urile de socializare sau materiale de marketing. Îi poate ajuta să dezvolte o identitate de marcă consistentă și să-și distingă compania într-o industrie aglomerată.

Pe lângă faptul că sunt un început grozav de conversație, caricaturile pot lăsa o impresie de durată asupra consumatorilor actuali și potențiali. Fotografii ar putea prezenta o caricatură a lor în spațiul de lucru sau pe pagina de socializare pentru a-și prezenta personalitatea și simțul umorului, ceea ce poate stimula relațiile și poate lăsa o impresie pozitivă.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.