Hobby-uri și profesii

Solicitați artistului nostru să creeze o caricatură superbă și plină de umor în orice stil doriți. Putem desena personajul principal ca grădinar, dansator, călăreț sau orice profesie doriți. Vom transforma o fotografie simplă într-o caricatură care prezintă o persoană care își face meseria sau hobby-ul preferat. Poate fi orice ocazie de a sărbători, o zi de naștere, o aniversare, Crăciun sau orice alt eveniment din viața ta. Destinatarul va fi surprins de acest cadou, vă putem asigura. Desenul animat ilustrat de orice hobby sau profesie la alegere va fi trimis pe e-mailul dumneavoastră ca fișier JPG de înaltă calitate. Opțiuni de livrare suplimentare sunt disponibile la cerere.

ID: 68
Hobby-uri și profesii
Hobby-uri și profesii
Timp de desen

În medie, desenele "Hobby-uri și profesii" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Hobby-uri și profesii" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Hobby-uri și profesii" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Hobby-uri și profesii

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un astfel de cadou va fi pe placul oricui.

Hobby-urile, activitățile și pasiunile noastre ne încurajează să descoperim cine suntem și ne ajută să ne construim caracterul, atitudinea și identitatea de sine.

Participarea la hobby-urile pe care le iubim este esențială pentru dezvoltarea noastră continuă, deoarece acestea ne îmbunătățesc calitatea vieții. Hobby-urile ne hrănesc rutina zilnică cu ceva distractiv, incitant și provocator de făcut și ne ajută să ne dăm un sentiment de scop în afara muncii.

Pentru a găsi un hobby reprezentativ, trebuie să pleci într-o călătorie de auto-descoperire. Trebuie să înțelegi cine ești și ce te face fericit. Ai putea fi atent la lucrurile care te inspiră. Hobby-urile ne definesc ca oameni; suntem doar ceea ce ne place și ceea ce ne face fericiți.

De ce să alegeți cadou o caricatură de hobby sau profesie?

Joburile, activitățile și hobby-urile noastre îndeplinesc uneori același rol ca o carte de vizită care ne definește caracterul sau marca personală. Un astfel de portret va evidenția personajul principal din punct de vedere artistic și creativ. Toată lumea se va simți important și foarte util, primind cadou o astfel de operă de artă.

Un astfel de cadou este perfect pentru cei care au orice altceva și cei care sunt pretențioși în privința cadourilor. Cu noi, îți poți surprinde prietenii și familia cu un desen atât de incredibil, care prezintă pe deplin viața și pasiunea persoanei tale.

Mai mult, putem desena orice ocupație de afaceri într-o Caricatură de grup mare cu mai mulți oameni de orice profesie. Trebuie să vă exprimați cerințele și ideile cât mai detaliat posibil, iar noi vom încerca să vă îndeplinim așteptările.

Există multe moduri diferite de a desena o caricatură frumoasă, folosind cărbune, acuarele și schițe în creion. Putem crea o caricatură într-un stil complet diferit; puteți explora multe idei de desen pe site-ul nostru și alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.