fotoklient
Tecknad från foto

#1 karikatyrkonstnärer online

Hyr en proffs karikaturist här

VÅRT LÖFTE TILL DIG

 • Mycket skicklig och begåvad - Lokala karikatyrkonstnärer

 • 100 % anpassade ritningar - Exceptionellt handritad

 • Högt betyg: 4,8/5 TrustPilot - 100k+ nöjda kunder

 • Obegränsade gratisversioner - eller pengarna-tillbaka-garanti

 • Betrodd av ledare - Google, Pepsi, BMW och mer.

Vad skulle du vilja att våra konstnärer ritade?

Företag vi har ritat för


Bästa karikatyrer online

Photolamus är onlineledaren inom 100 % handritade karikatyrwebbplatser. Vi gör vårt bästa för att leverera fantastiska digitala teckningar för att säkerställa att konsten inte har några gränser. Att beställa en karikatyr online var aldrig så enkelt - bara med ett par klick.

Prisvärd karikatyrtillverkare

Du kan få en personlig ritning gjord till överkomliga priser. Vi är öppna för att arbeta med vilken budget du har för ditt karikatyrprojekt. Våra artister kommer att se till att skicka dig det mest bekväma erbjudandet utan rabatt på kvaliteten.

Express karikatyrkonst

Även du behöver en bråttom karikatyr - vi har dig täckt. Vi erbjuder den snabbaste karikatyrritningstiden online. Du kan bokstavligen ladda upp ett foto idag och göra din teckning klar imorgon. Vi erbjuder 3 snabba leveransalternativ och är redo att diskutera vilken deadline som helst.

Digital karikatyrkonstnärer

Du får tillgång till ett team av duktiga och erfarna karikatyrkonstnärer - tillgängliga digitalt för dina beställningar. Vi såg till att kolla varje artist och hitta de bästa karikatyrerna, med högt fokus på detaljer och ett fullt engagemang för din belåtenhet.

Senaste recensioner:

Photolamus client reviews ID: 16032

Fantastiskt fin! En rolig och personlig födelsedagspresent som kommer bli mycket uppskattad!


Photolamus client reviews ID: 15357

Hej! Jättefin bild! Allt är jätte bra. Bara att kan ni radera där det står: och även datumet. Det ska alltså bara stå Grattis på bröllopsdagen 5 och sedan datumet. Tack


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Bästa karikatyrmakare

På Photolamus.com är vi stolta över att vara den bästa karikatyrtillverkaren online. Vårt team av professionella konstnärer är dedikerade till att skapa personliga och unika konstverk som kommer att göra ditt speciella tillfälle ännu mer minnesvärt. Vår karikatyrteckningstjänst är perfekt för alla som vill lägga till en touch av humor, kreativitet och personlighet till sitt gåvoutdelning.

Professionella karikatyrkonstnärer

Vårt team av begåvade konstnärer brinner för sin karikatyrkonst och dedikerade till att skapa högkvalitativa teckningar som fångar essensen av deras ämnen. Varför Photolamus artister är de bästa i branschen
 1. Uppmärksamhet på detaljer: Konstnärerna på Photolamus ägnar stor uppmärksamhet åt detaljerna och säkerställer att varje aspekt av ritningen är korrekt och av hög kvalitet. De tar hänsyn till motivets fysiska egenskaper, kläder och till och med deras kroppsställning för att skapa en realistisk och humoristisk karikatyr.
 2. Snabb handläggningstid: Våra karikatyrkonstnärer arbetar effektivt för att säkerställa att varje kund får sin skräddarsydda karikatyrteckning i tid. Vi erbjuder olika handläggningstidsalternativ, allt från 24 timmar till 7 dagar, beroende på kundens behov.
 3. Variation av stilar: Vi erbjuder olika stilar, inklusive svartvita, färgade och digitala illustrationer. Vi erbjuder också olika teman, såsom superhjälte, bröllop och sportkarikatyrer, för att tillgodose deras kunders önskemål.

Gratis karikatyrrevisioner

Vi förstår att alla har olika preferenser och idéer, varför vi erbjuder obegränsade kostnadsfria revisioner för att säkerställa att du är helt nöjd med din slutprodukt. Vi vill att du ska vara 100 % kär i din karikatyr, och vi kommer att fortsätta rita tills vi uppnår det resultatet. Vi erbjuder också snabba dragtider, med alternativ för 3-dagars, 5-dagars eller 10-dagars leverans, så att du kan få din perfekta skräddarsydda present precis i tid.

Hur kan du använda din karikatyrteckning?

En karikatyrteckning är en unik och personlig present som kan användas på olika sätt för att fira speciella tillfällen eller marknadsföra ett varumärke. Här är några sätt du kan använda din karikatyrteckning:
 1. Anpassad födelsedagspresent : En karikatyrteckning kan vara en utmärkt födelsedagspresent till dina nära och kära. Du kan skapa en personlig teckning som fångar deras personlighet, hobbyer och intressen.
 2. Parjubileumspresent : En karikatyrteckning kan också användas som en parårspresent. Det är ett kreativt och roligt sätt att fira din relation och visa upp din personlighet.
 3. Pensionsgåva : När någon går i pension eller lämnar ett jobb är det ett utmärkt tillfälle att ge dem en unik och minnesvärd gåva. En karikatyrteckning kan vara en perfekt avskedsöverraskning som fångar essensen av personen och deras tid på företaget.
 4. Företagspresent till anställda : En karikatyrteckning kan vara en utmärkt företagspresent för anställda. Det är ett kreativt och unikt sätt att visa din uppskattning och kan vara ett bra sätt att öka moralen på arbetsplatsen.

Utöver dessa idéer finns det många andra sätt du kan använda din karikatyrteckning. Det är en mångsidig och anpassningsbar present som kan skräddarsys efter dina specifika behov och preferenser. På Photolamus.com kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta karikatyrteckningen som du kan använda för alla tillfällen eller syften.

Enkel beställningsprocess

Vi gör processen att beställa din karikatyr online så enkel som möjligt. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt foto och välja önskad stil, så tar våra artister hand om resten. Vi erbjuder också en mängd olika utskriftsalternativ, inklusive affischer, canvas, t-shirts, muggar och julkort, så att du kan visa dina konstverk var du vill.

Vänlig kundsupport

Om du behöver hjälp eller har några frågor finns vår vänliga kundtjänst alltid tillgänglig för att hjälpa dig. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret eller onlinechatten för att få en skräddarsydd offert eller annan hjälp du behöver. Vi är fast beslutna att ge dig den bästa karikatyrtillverkningstjänsten och se till att din upplevelse av Photolamus.com är utmärkt.