Logo de desene animate

Căutați o modalitate distractivă și unică de a vă prezenta marca sau afacerea? Nu căuta mai departe decât Photolamus! Serviciul nostru de logo personalizat de desene animate oferă un design unic, care surprinde esența mărcii dvs. într-un mod jucăuș și atrăgător. Cu platforma noastră de comandă ușor de utilizat, ne puteți oferi specificațiile și preferințele dvs., iar echipa noastră de artiști talentați vă va aduce viziunea la viață. De la început până la sfârșit, ne străduim să facem procesul simplu și fără stres, asigurându-ne că obțineți un logo pe care îl iubiți. Nu vă mulțumiți cu un design plictisitor sau generic - lăsați-l pe Photolamus să creeze un logo personalizat de desene animate care să vă reprezinte cu adevărat marca. Comanda azi si vezi singur diferenta!

ID: 21
Logo de desene animate
Logo de desene animate
Timp de desen

În medie, desenele "Logo de desene animate" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Logo de desene animate" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Logo de desene animate" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Logo de desene animate

Comanda online Logo de desene animate

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

O întorsătură distractivă pentru afacerea dvs

Căutați o modalitate distractivă și unică de a vă prezenta marca sau afacerea? Nu căutați mai departe decât serviciul de logo personalizat de desene animate Photolamus! Echipa noastră de artiști talentați este specializată în crearea de modele jucăușe și atrăgătoare care surprind esența mărcii dvs. Cu platforma noastră de comandă ușor de utilizat, ne puteți furniza specificațiile și preferințele dvs., iar noi ne vom ocupa de restul.

Creator de logo-uri de desene animate ușor


Crearea unui logo personalizat de desene animate cu Photolamus este un proces simplu și fără stres. Înțelegem că marca dvs. este unică și lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a ne asigura că produsul final reflectă viziunea dvs. Artiștii noștri vă pot încorpora ideile și feedback-ul la fiecare pas, făcând din procesul de proiectare o experiență plăcută și de colaborare.

Declarație de marcă personalizată


Serviciul nostru de logo personalizat de desene animate este ideal pentru companii și persoane care doresc să facă o declarație cu brandingul lor. Indiferent dacă sunteți un mic startup sau o mare corporație, design-urile noastre jucăușe și atrăgătoare vor capta cu siguranță atenția publicului țintă. Cu un logo personalizat de desene animate de la Photolamus, vă puteți deosebi marca de concurență și puteți crea o impresie de durată.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.