Pictură câine

Dacă vrei să surprinzi personalitatea unică și legătura specială pe care o ai cu prietenul tău blănos, atunci comandarea unui tablou de câine desenat manual de la artiști profesioniști Photolamus este soluția perfectă. Artiștii noștri folosesc materiale de înaltă calitate și tehnici experte pentru a crea o piesă de artă uimitoare, unică, pe care o veți prețui pentru totdeauna. Pur și simplu trimite-ne fotografiile tale preferate cu câinele tău și lasă artiștii noștri talentați să facă restul. Fie că sunteți în căutarea unei piese frumoase de decor pentru casă sau a unui cadou atent pentru un iubitor de câini, o pictură cu câini desenată de mână este o modalitate cu adevărat unică și semnificativă de a vă arăta dragostea și aprecierea. Așadar, nu mai aștepta, comandă astăzi tabloul personalizat pentru câine!

ID: 386
Pictură câine
Timp de desen

În medie, desenele "Pictură câine" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Pictură câine" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Pictură câine" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Pictură câine

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce să comandați un tablou personalizat pentru câini?

Comandarea unui tablou de câine este o idee minunată din mai multe motive. Este o modalitate grozavă de a-ți arăta dragostea și afecțiunea față de tovarășul tău blănos. Un portret personalizat al câinelui tău nu numai că îți va aduce un zâmbet pe față, dar îți va aminti și de legătura ta specială de fiecare dată când îl privești. În al doilea rând, o pictură de câine este o piesă de artă unică și personală pe care nu o vei găsi în altă parte. Spre deosebire de arta produsă în masă, un portret personalizat este unic și creat doar pentru tine, făcându-l un plus special și semnificativ pentru decorul casei tale.

Un cadou minunat pentru toți iubitorii de câini

Fie că este pentru o zi de naștere, aniversare sau pur și simplu pentru că, un portret personalizat al animalului de companie iubit al cuiva este un cadou atent și memorabil. Comandând un tablou de câine, susțineți artiștii locali și întreprinderile mici, care își pun sufletul și inima în a crea opere de artă frumoase pentru clienții lor.

Pictura cu câini este o investiție fantastică

O pictură profesionistă de câini nu doar sărbătorește dragostea dintre oameni și câinii lor, dar sprijină și artiștii locali și adaugă o notă unică și personală decorului casei tale. Dacă ai un câine special în viața ta, ia în considerare comandarea unui portret personalizat și prețuiește amintirile pentru anii următori.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15251

Another great picture :) (this is my 3rd) ... Great delivery time ... beautifully done and everything as described ... The BEST present ever :) ... Very happy ... Juli Faoro


Photolamus client reviews ID: 15176

Love the drawing!! Will definitely order another one for my sister.


Photolamus client reviews ID: 15145

Fantastic. Absolutely perfect.. thank you so much


Photolamus client reviews ID: 15094

BEAUTIFUL! BEAUTIFUL! BEAUTIFUL! One request; Is it possible to add the part of the Golden Gate Bridge that was in the background. You can see one of the red supports in the fog. You have done EXCEPTIONAL work! Tito (the dog laying down) looks just like himself! (He's the alpha) Chocho also looks just like himself staring off into the distance. Chocho is a 17-years old "rescue dog" and has full kidney failure. Our children were taking their dogs on a last "road trip" before Chocho succumbs to the disease. My daughter-in-law has had Chocho with her since she was a young teenager. Thank you for making a memorial to their beloved pets. ~L


Photolamus client reviews ID: 15012

It is so beyond perfect!!!!! I absolutely LOVE it!!


Photolamus client reviews ID: 14950

Beautiful!!! Can't wait to add this to the other 2 drawings.


Photolamus client reviews ID: 14909

Lovely picture! Really captures the personality of my pup :)