Pictură portret

Transformă-ți fotografia preferată într-un portret atemporal și personalizat care surprinde esența și emoția momentului. Artiștii noștri pricepuți folosesc o varietate de medii, inclusiv ulei, acuarelă și cărbune, pentru a crea portrete uimitoare care reprezintă un cadou prețuit sau un plus uimitor pentru orice spațiu. Lucrarea dvs. de artă va fi trimisă pe e-mail ca fișier de înaltă rezoluție, gata de imprimat - accesorii suplimentare contra cost: pânză, poster, tricou sau cană. Livrarea în toată lumea este posibilă. Comanda acum și lasă-ne să transformăm fotografia ta într-o operă de artă pe care o vei prețui ani de zile.

ID: 6
Pictură portret
Pictură portret
Timp de desen

În medie, desenele "Pictură portret" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Pictură portret" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Pictură portret" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Pictură portret

Comanda online Pictură portret

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Transformă-ți fotografia preferată într-un portret atemporal cu artiștii noștri calificați

Artiștii noștri calificați merg dincolo de tehnicile tradiționale de portret pentru a adăuga o întorsătură creativă și unică lucrării tale de artă personalizate. Fie că este vorba de un stil pop art, de o caricatură sau de un amestec de medii, scopul nostru este să creăm un portret unic, care să surprindă cu adevărat esența persoanei iubite sau momentul special. Portretele noastre sunt cadoul perfect pentru orice ocazie, de la zile de naștere la aniversari, nunți la absolviri. Ele servesc, de asemenea, ca piese de artă uimitoare care pot adăuga o notă personalizată oricărui interior de casă.

Nu există nimic ca bucuria și entuziasmul de a vedea pentru prima dată un portret personalizat dintr-o fotografie. Portretele noastre nu sunt doar opere de artă frumoase, dar surprind și personalitatea unică și esența subiectului într-un mod cu adevărat special.

Un portret ar trebui să fie mai mult decât o simplă asemănare a subiectului; ar trebui, de asemenea, să evoce emoție și să creeze o legătură între privitor și subiect. De aceea, avem o grijă extraordinară în a crea portrete care nu sunt doar uimitoare din punct de vedere vizual, ci și cu impact emoțional. A vedea reacția cuiva la portretul său este una dintre cele mai plăcute și pline de satisfacții din ceea ce facem. Este o bucurie să vezi surpriza, încântarea și, uneori, chiar lacrimile de bucurie din a vedea o operă de artă personalizată și semnificativă. Comanda acum și lasă-ne să te ajutăm să creezi un portret frumos și de neuitat, care va fi prețuit ani de zile.

Suntem încântați să creăm caricaturi pline de umor, distractive, foarte precise, care sunt fidele fotografiei originale. Artiștii noștri calificați folosesc tehnici creative și atenție la detalii pentru a se asigura că caricatura seamănă foarte mult cu subiectul din fotografia originală.

O caricatură bună ar trebui să surprindă trăsăturile unice și personalitatea subiectului, menținând în același timp simțul umorului și ușurință. Artiștii noștri lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a-și înțelege preferințele și cerințele specifice și folosesc aceste informații pentru a crea o caricatură adaptată fiecărui individ. Fie că te gândești la un cadou pentru un prieten sau persoana iubită sau vrei să adaugi o piesă de artă distractivă și unică la colecția ta, caricaturile noastre vor impresiona cu siguranță. Comanda acum și lasă-ne să-ți aducem fotografia la viață cu o caricatură personalizată și precisă, care va stimula starea de spirit a oricui.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.