Picturi de desene animate

Sunteți în căutarea unui desen de desene animate pentru a vă surprinde pentru avatarul sau cana personalizată pentru rețelele sociale? Un astfel de desen creativ ar arăta grozav pe rețelele de socializare, o carte poștală de vacanță sau orice produs tipărit pe care îl oferim mai jos. Pentru plăcerea dumneavoastră, vă oferim ediții gratuite nelimitate. Efectuarea unei comenzi este ușoară: descrieți-vă dorințele, încărcați una sau mai multe fotografii, iar artistul nostru experimentat va lua în considerare oricare dintre ideile și preferințele dvs. Desenul de desen animat va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare sunt disponibile pentru o taxă suplimentară: pe un poster, pânză, tricou sau cană. De asemenea, livrăm în toată lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 8
Picturi de desene animate
Picturi de desene animate
Timp de desen

În medie, desenele "Picturi de desene animate" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Picturi de desene animate" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Picturi de desene animate" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Picturi de desene animate

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Desene animate personalizate din fotografii fac piese centrale grozave pentru orice petrecere sau eveniment.

Oamenii au fost întotdeauna curioși despre cum ar arăta într-un portret de desene animate. Există un copil iubitor de desene animate în fiecare dintre noi; comandând o astfel de caricatură, îți vei surprinde copilul interior. Este opțiunea ideală pentru a genera multe zâmbete și distracție. Portretele de desene animate sunt unice pentru că nimeni nu este prea cool pentru efectul de desene animate; în plus, sunt distractive, îi fac pe toți să arate grozav și sunt un spărgător perfect de gheață. Astfel de desene ar putea fi senzații online.

Cu noi, puteți experimenta diverse stiluri și încerca zeci de proceduri artistice care să vă ajute să creați cea mai strălucitoare și comică caricatură. Multe aplicații și site-uri web oferă multe opțiuni pentru a transforma fotografiile în desene animate, dar este diferit. Un desen animat din fotografii va descrie cel mai bine personalitatea și carisma personajului. Portretele desenate pot fi editate după preferințele și fanteziile dumneavoastră; un scenariu creativ ne va ajuta să proiectăm ceva memorabil.

De obicei, ele pot servi ca obiect special de decor, umplând orice cameră cu vitalitate și captivând atenția oaspeților. Veți fi, de asemenea, un mare ajutor în crearea unei astfel de capodopere, descriind modul în care vizualizați viitoarea caricatură și selectând stilul potrivit dintre diferitele tehnici digitale și de pictură.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15160

Love it. The facial features are so accurate. Thank you.


Photolamus client reviews ID: 14061

I am so very much pleased with my drawing. It is better than I expected.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!