Politica de livrare | Fotolamus

Puteți plasa un comanda online a caricaturii personalizate sau puteți trimite o cerere de ofertă completând un scurt formular online. În termen de 1 zi lucrătoare, veți fi contactat de un reprezentant al echipei de asistență Photolamus cu confirmarea comenzii sau cotația personalizată.

De îndată ce primiți o confirmare pentru comanda dumneavoastră - artistul nostru va începe să lucreze la desen.

Livrarea caricaturii

Livrarea finală a desenului de caricatură se va executa prin intermediul facilitatii electronice identificate pe comanda de cumpărare aplicabilă - aplicație mobilă, site web, e-mail. Dacă a fost achiziționat un produs tipărit, cum ar fi pânză, poster, tricou sau cană, Photolamus va tipări desenul după confirmarea clientului. Dacă nu se primește feedback în termen de 3 zile de la livrarea desenului - desenul va fi tipărit și expediat fără nicio confirmare. Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror costuri suplimentare, cum ar fi taxe locale, taxe și taxe de vămuire. Aceste taxe pot varia foarte mult și se bazează adesea pe prețul și tipul articolului, greutatea și dimensiunile pachetului, țara de origine și taxele, taxele și taxele din țara de destinație.

Dacă întâmpinați dificultăți la descărcarea desenului de pe site sau nu primiți un e-mail de la noi cu un link către e-mailul dvs. prin ETA - nu ezitați să ne contactați la support@photolamus.com.

Timpul de desen al fiecărei comenzi depinde în mare măsură de numărul de caractere și de termenul limită. Ne vom strădui întotdeauna să livrăm fiecare comandă cât mai curând posibil. Oferim 3 opțiuni de timp de desen pentru fiecare comandă de caricatură:

Timp obișnuit de desenare: 7-10 zile
Timp de desenare expres: 5-6 zile
Timp de desenare Extra Express: 1-3 zile

Oferim opțiuni de timp nebun de rapid pentru comenzile în vrac. Deoarece suntem parteneri cu o mulțime de artiști, putem să vă distribuim desenele între mulți dintre ei și să vă pregătim comanda de 100-500 de persoane în doar câteva zile. Pentru comenzi în vrac, contactați-ne la corporate@photolamus.com

Livrare caricatură imprimată

Prin plasarea unei comenzi cu Photolamus, primiți un desen de caricatură JPG de înaltă rezoluție pe e-mail pentru aprobare. În plus, puteți comanda caricatura pentru a fi imprimată pe pânză, poster, tricou sau cană. Puteți vedea o listă completă a prețurilor noastre de imprimare și a opțiunilor de livrare la Opțiuni de imprimare a caricaturii.