POLITICA DE RETURNARE

Datorită naturii 100% desenate manual a tuturor caricaturilor și portretelor pe care le desenăm la Photolamus, nu putem oferi returnări. Arta ta este creată cu dragoste și este complet personalizată pentru tine, familia și prietenii tăi. Dacă există probleme cu comanda dumneavoastră, puteți solicita orice modificări. Deoarece satisfacția dvs. este prioritatea noastră principală, vom accepta revizuiri nelimitate gratuit, așa că suntem încrezători că vă va plăcea 100% desenul final.

Dacă ați primit produsul greșit, o dimensiune sau o imprimare incorectă sau dacă produsul dvs. a fost deteriorat în timpul transportului, îl vom înlocui, desigur, fără întrebări. Vă rugăm să ne informați în termen de 14 zile de la primirea comenzii dvs. în acest caz la support@photolamus.com.

Dacă doriți să returnați un articol, vă rugăm să trimiteți imprimarea la:

Photolamus OÜ

Abordare Masina 22,
10113 Tallinn,
Estonia

Pentru orice întrebări legate de comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la:
https://www.photolamus.com/contact-us

Sau trimiteți-ne un e-mail la support@photolamus.com

Notificare pentru consumatorii din UE: în conformitate cu articolul 16 literele (c) și (e) din Directiva 2011/83/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor, dreptul de retragere nu poate fi prevăzut pentru:

  • furnizarea de bunuri care sunt realizate după specificațiile consumatorului sau sunt personalizate în mod clar
  • bunuri sigilate care au fost desigilate după livrare și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă.