Portret de animale de companie acuarelă

Obțineți o pictură frumoasă în acuarelă cu animalul de companie iubit pentru a adăuga o notă izbitoare decorului casei sau rețelelor sociale. Doar încărcați o fotografie cu animalul dvs. de companie, iar marele nostru artist va desena manual un portret frumos pe un fundal minunat cu culori festive. De asemenea, această operă de artă este un cadou genial pentru orice proprietar de animale de companie cu orice ocazie. La plasarea comenzii, specificați cerințele și așteptările dvs. Viitorul portret vă va fi trimis ca fișier JPG de înaltă calitate, care poate fi imprimat în orice dimensiune. Pentru un cost suplimentar, oferim și alte opțiuni de livrare, cum ar fi postere, imprimeuri pe pânză, tricouri și căni. Livrarea rapidă poate fi convenită, iar serviciul nostru de expediere este oferit la nivel global.

ID: 63
Portret de animale de companie acuarelă
Portret de animale de companie acuarelă
Timp de desen

În medie, desenele "Portret de animale de companie acuarelă" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret de animale de companie acuarelă" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret de animale de companie acuarelă" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret de animale de companie acuarelă

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

O caricatură de portret cu acuarelă pentru animale de companie poate face pe oricine să zâmbească.

Animalele de companie ar trebui să fie ilustrate în artă pentru că fac modele excelente. Portretele noastre în acuarelă pentru animalele de companie sunt modalitatea ideală de a evidenția frumusețea și aspectele fotogenice ale animalului tău drag, fie că vrei să-l agăți în casă sau să-l faci cadou unui prieten care iubește și animalele. La Photolamus credem că fiecare animal de companie este impresionant și unic, așa că oferim fotografii în acuarelă personalizate reprezentând caracteristicile și personalitățile acestora. Prietenul tău blănos va fi desenat manual într-o imagine superbă de către unul dintre artiștii noștri talentați, care poate fi apoi imprimată pe un tricou, pânză, poster sau cană.

Deoarece oferă o combinație remarcabilă de realism și impuls, acuarelele sunt cel mai bun mediu pentru portretul animalelor de companie. Este posibil ca tehnicile tradiționale de portret să nu poată surprinde pe deplin esența animalului dvs. de companie din cauza calității fluide și fluide a acuarelelor, care produce o impresie de vis, eterică. Culorile strălucitoare și vii pot, de asemenea, să atragă atenția asupra caracteristicilor și personalității distinctive ale animalului dvs. de companie, oferind operei de artă o senzație unică. Pictorii noștri talentați de la Photolamus pot produce imagini uimitoare și unice cu animale de companie, care vor fi prețuite ani de zile.

Dacă comandați o fotografie personalizată pentru animale de companie de la Photolamus, vă vom desemna un artist dedicat care va lucra îndeaproape cu dvs. pe tot parcursul procesului. Artistul nostru își va folosi talentul pentru a crea o imagine minunată care surprinde perfect caracterul animalului dvs. de companie, odată ce încărcați o fotografie a acestuia și le împărtășiți criteriile și preferințele.

Artiștii noștri vă pot realiza viziunea, indiferent dacă doriți un portret în acuarelă convențional, o imagine digitală elegantă sau o caricatură mai plină de umor, exagerată. Ne angajăm în producerea unui produs finit remarcabil, unic și semnificativ. Ne dedicam satisfacerii clienților noștri, iar fotografiile noastre personalizate pentru animale de companie sunt perfecte pentru orice ocazie.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14573

Thank you once again for your amazing watercolour portrait. Soo happy


Photolamus client reviews ID: 14375

Je suis vraiment satisfaite, merci pour les modifications. Je l'adore!


Photolamus client reviews ID: 14370

This absolutely amazing! better than i expected. Thank you so much


Photolamus client reviews ID: 14235

Looks amazing! Can't wait to see it in person! Thank you 😊


Photolamus client reviews ID: 14143

Hi I really love this thank you It will look fantastic as a canvas print that I ordered My sister will be very happy at Christmas


Photolamus client reviews ID: 13872

Love it! Many, many thanks! I will visit your webpage in the future, for sure. Looking forward to receiving the poster. Many hugs.


Photolamus client reviews ID: 13854

Really love the drawing and how the artist was able to piece in the ear that was cut off in the photo. Really captured his expression perfectly!


Photolamus client reviews ID: 13453

Top! snelle service en de aquarel is sprekend de foto. Heel blij mee


Photolamus client reviews ID: 13445

Fantastic drawing - exactly what I wanted - great value