Portret de animale

Vom desena un portret cu stilizare de desene animate pentru o pisică, un câine, un cal - absolut orice fel de animal de companie. Aveți nevoie să creați o imagine de animal drăguță pentru marfă sau marcă personală? Vom crea o imagine originală excelentă a oricărui animal în orice format care se potrivește sarcinii tale. Portretul animalului va fi realizat manual sau desenat pe calculator. În orice caz, lucrarea finită va fi digitizată în format JPEG cu rezoluție mare, astfel încât să puteți imprima desenul. Vă rugăm să ne spuneți ce animal ar trebui să devină personajul portretului dvs. sau să ne trimiteți o fotografie sau altă imagine de referință.

ID: 61
Portret de animale
Portret de animale
Timp de desen

În medie, desenele "Portret de animale" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret de animale" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret de animale" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret de animale

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cum să creezi cel mai bun portret al animalelor?

Animalele sunt primele personaje ale caricaturii și întregul gen de artă plastică. În serviciul Photolamus, puteți comanda caricaturi de animale de la artiști pentru orice sarcină. Vrei să faci o surpriză unui prieten care are un animal de companie preferat? Există multe motive pentru care oamenii comandă desene animate cu un animal. Cineva vrea să aibă o imagine originală a unui reprezentant favorit al faunei. Alții doresc să păstreze pentru totdeauna aspectul animalului lor iubit. Al treilea trebuie să obțină un desen cu caricatură de animal care este mascota unei echipe, companie, mișcare socială etc. În orice caz, trebuie să te gândești la ce stil ai dori să comanzi crearea unui desen animat. Acest stil poate fi realist, animat, fantastic, absurd, suprarealist etc. Imaginați-vă fiecare complot fantezist legat de animalul dvs. de companie și spuneți-ne ideile tale. Avem destule abilități și cunoștințe pentru a realiza fiecare sarcină.

Portrete excelente ale animalelor sunt desenate manual.

Lucrările de artă monocrome desenate cu creion sau vopsele folosind o culoare predominantă transmit aproape cu exactitate imaginea unui animal. Poza te va uimi prin realismul ei, asa ca poti alege sa decorezi orice perete din casa. Animația grafică este excelentă pentru crearea unei mascote. Imaginea în acest stil are un detaliu mediu al elementelor și un contur contrastant. Sarcina principală a unei astfel de imagini este să fie concisă, dar să se manifeste viu și profund. Adesea, animalelor din astfel de fotografii li se oferă o emoție. Leii înfățișează un vuiet puternic, iar păsările capătă cea mai estetică ipostază, demonstrându-și puterea în zbor.

Caricatura comică a animalelor nu este neobișnuită în zilele noastre. Puteți comanda un desen animat cu un animal de companie pentru tine sau prietenii tăi. O astfel de imagine te va încânta mereu și te va aduce înapoi la amintiri de când pisica sau câinele tău iubit a creat trucurile hilare. Un desen animat de comedie cu un animal în rolul principal devine adesea o idee grozavă de branding de produs. Acest lucru este valabil mai ales pentru băuturi, alimente și dulciuri. Adesea, animalele caricaturale pot fi văzute în centrele de divertisment, în proiectarea locurilor de joacă, a pereților grădinițelor și a cafenelelor pentru copii.

Pentru a face cea mai bună caricatură a unui animal, ar trebui să vă concentrați asupra obiectivelor dvs.

La ce te astepti de la imagine?

Îți dorești să obții emoții pozitive pentru tine sau pentru alții? Vrei ca imaginea creată să devină simbolul unei activități sau al unui loc? Asigurați-vă că descrieți viziunea și obiectivele dvs. completând formularul de comandă pentru caricaturi. Vom studia cu atenție fiecare aspect al comenzii dvs. pentru a atinge ținta 100%!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.