Portret de cal acuarelă

Ești în căutarea unui cadou frumos pentru prietenii, rudele sau colegii tăi? Sau pentru o lucrare de artă grozavă de agățat pe perete în casa ta confortabilă sau locul de muncă? Obțineți un portret fantastic de cai în acuarelă din fotografii pentru a fi pictat de unul dintre artiștii noștri profesioniști. Efectuarea unei comenzi este ușoară: completați câmpul de comandă de mai jos, descrieți-vă dorințele și ideile, iar echipa noastră fericită va face tot posibilul pentru a vă satisface toate așteptările. Pentru satisfacția ta, oferim ediții gratuite nelimitate; cu Photolamus, obțineți asistență pentru clienți de cinci stele, conform politicii noastre de dragoste 100%! Caricatura de artă a calului acuarelă va fi trimisă pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe afiș, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 214
Portret de cal acuarelă
Portret de cal acuarelă
Timp de desen

În medie, desenele "Portret de cal acuarelă" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret de cal acuarelă" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret de cal acuarelă" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret de cal acuarelă

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caii sunt cele mai fotogenice animale din lume.

Caii ocupă un loc special în inimile multor oameni, chiar dacă lumea este plină de animale minunate. Din punct de vedere istoric, caii au fost, de asemenea, subiectul unor spectacole magnifice, vedetele spectacolului fiind caii înșiși. Minunații cai au început să fie sub lumina reflectoarelor. Le-au făcut poze și au făcut tot felul de articole; cele mai populare erau calendarele.

Caii sunt considerați cele mai maiestuoase animale de pe planetă; de la coama lor curgătoare până la copitele lor bătătoare, este pur și simplu uimitor, dar poate cea mai frumoasă parte a calului sunt ochii. La fel ca oamenii, ochii unui cal pot avea tot felul de vârtejuri și modele complexe. Nu este de mirare că ochii de cal sunt atât de frecvent subiectul unor fotografii uluitoare. O tehnică de acuarelă va dovedi acest lucru prin natura sa vibrantă și translucidă.

Frumusețea acuarelei este natura sa dinamică care poate topi inima oricui. Spre deosebire de alte tehnici, acuarela începe cu tonuri deschise, trecând treptat la cele mai închise, impactând semnificativ pe oricine o admiră. Cel mai bine este să alegi o astfel de caricatură dacă vrei să adaugi o notă romantică, expresivă decorului casei sau locului tău de muncă.

Toate portretele și desenele sunt create și tipărite conform așteptărilor și ideilor dumneavoastră. Fiecare piesă de artă este proiectată și desenată cu dragoste și grijă, creând un design unic și original. Vom adăuga orice inscripții sau elemente simbolice la Caricatura dvs. de artă; nu ezita sa le mentionezi. Transformă fotografiile animalului tău preferat într-un portret delicat de cal acuarelă cu fundal frumos.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 13645

I LOVE IT!!! Looks just like her. My daughter will love this for her birthday THANK YOU!!!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)