Portret de cal

Căutați o caricatură a unui cal? Simțiți-vă liber să comandați o astfel de piesă de artă fantastică folosind o fotografie selectată de dvs. Este rapid și ușor să comandați artiștilor noștri talentați să deseneze o caricatură personalizată bazată pe fotografiile și ideile dvs. - completarea perfectă pentru casa dvs. sau un cadou perfect pentru un prieten sau un membru al familiei iubitor de animale de companie.

ID: 55
Portret de cal
Portret de cal
Timp de desen

În medie, desenele "Portret de cal" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret de cal" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret de cal" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret de cal

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Alegeți un desen de caricatură special și salvați cel mai amuzant moment din viața animalului dvs. de companie timp de veacuri. Caii sunt atât de fotogenici. Transformă-ți fotografiile într-o caricatură delicată cu fundal frumos. Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură excelentă de cal cu orice fundal doriți. Veți obține un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat din fotografiile dvs. de artiști talentați. Designerii noștri știu să observe caracteristici și momente cu potențial comic enorm și să scoată în evidență frumusețea unei astfel de meserii. Un tablou portret poate fi o biografie - spunând legenda vieții acelei persoane. Satisfacția cumpărătorului este prioritatea noastră în această sarcină. Prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri mulțumiți.

Caii sunt creaturi atât de fotogenice.

Lumea este plină de animale magnifice. Ce face caii atât de unici? Sunt inteligenți, loiali și foarte atletici. Calul este un animal solemn care întruchipează puterea spirituală a independenței, nobleței, hotărârii, încrederii, eroismului și competiției. Simbolul său este asociat cu puterea, curajul și libertatea. Se crede că agățarea unui tablou cu șapte cai afectează pozitiv diferite aspecte ale vieții cuiva. Cei care caută o extindere în afacerea lor și creșterea lor ar trebui să aibă acest tablou norocos la locul lor de muncă. Caii care alergă descriu, de asemenea, viteza și creșterea în viață.

Scopul nostru atunci când producem un portret de cal este să redăm personalitatea și caracterul acestuia. Există atât de multe variante de picturi cu cai pe care le putem picta. Luați în considerare tipărirea pe pânză sau desene în creion dacă doriți ca picturile să adauge vitalitate și să conducă către casa sau locul de muncă.

Formatul digital al imaginilor poate fi afișat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși distracția cu prietenii și persoanele pe care le cunoașteți. Puteți să vă uitați la galeria lucrărilor noastre și veți putea selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse aranjamente, desene și stiluri digitale! De asemenea, tu decideți singur intensitatea detaliului caricaturii. Poate fi grafic, minimalist, sau poate avea mai multe implicari si aspecte.

În cele din urmă, desenul va fi trimis pe e-mailul dvs. ca fișier JPG gata de imprimat - livrări ulterioare la un cost suplimentar: afiș de pânză, tricou sau cană. Livram si international.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.