Portret de familie din desene animate

Viața de familie este întotdeauna despre emoții și sentimente. Nu pierdeți ocazia de a surprinde aceste emoții cel mai luminos și vesel. Alegând un desen de caricatură de familie, vei dobândi pentru totdeauna o imagine care te va încânta cu un conținut emoțional unic. Viața va fi goală dacă nu există umor în ea. Desenele cu caricatură de familie vă vor ajuta să completați cu culori ceea ce ne place atât de mult - amintiri din familie și episoade fericite din viață.

ID: 121
Portret de familie din desene animate
Portret de familie din desene animate
Timp de desen

În medie, desenele "Portret de familie din desene animate" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret de familie din desene animate" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret de familie din desene animate" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret de familie din desene animate

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cu generatorul nostru de caricaturi de familie, puteți comanda și cumpăra cu ușurință o caricatură digitală profesională desenată manual online. Selectați fotografiile pe care doriți să le convertiți în imagini caricaturale de familie; foarte curând, imaginile alese se vor întoarce la tine într-o nouă încarnare. Astfel de desene animate sunt un cadou excelent pentru cei dragi nouă.

Fiecare familie are milioane de povești.

Ați dori ca un portret al unei familii să conțină un complot interesant? Poate fi ceva mai mult decât o imagine a oamenilor! Poate capta emoții și impulsuri cheie și timp care merită să rămână ani de zile! Dacă vrei o imagine de comedie reală a celor care sunt importanți pentru tine, atunci trebuie să comanzi un portret de familie în caricatură. Până la urmă, într-o caricatură, fiecare imagine are mai multe emoții și un mesaj special. Puteți obține acest efect datorită diferitelor tehnici artistice pe care artistul le folosește atunci când creează o parodie a imaginii fiecărui participant la portret. O caricatură de portret de familie nu îți va lăsa atenția atât de repede. Va fi întotdeauna interesant să priviți imaginile rezultate, plonjând în starea de comedie.

De ce este foarte distractiv caricatura unei familii?


Imaginea fiecărei persoane are un ton individual de comedie. Un portret caricatural al unei familii vă va ajuta să creați o compoziție unică de astfel de nuanțe comice. Este mult mai distractiv decât un singur portret. Fiecare erou al unei astfel de caricaturi este un participant la un singur complot. Această poveste va mulțumi mereu membrilor familiei tale. De fiecare dată când tu, părinții sau frații tăi ridicați o astfel de caricatură, veți putea simți starea de joc de cuvinte și distracție de care este impregnată imaginea. Dacă comanzi o caricatură a unui portret al unei familii, te poți regăsi oricând în lumea comediei și a ironiei.

Astfel de desene animate sunt întotdeauna foarte strălucitoare, colorate și diverse! Puteți alege orice stil și nivel de detaliu din imagine. Caricatura poate fi plină de culoare sau monocromă. Poate repeta la maximum trăsăturile faciale ale fiecărui personaj sau poate avea mai multe contururi de artă grafică. Pentru a crea un astfel de portret, puteți folosi orice fotografie originală. Prezența fundalului nu contează. Poate fi lăsat ca în original, șters sau înlocuit cu altele. În Photolamus, puteți folosi zeci de tehnici artistice diferite pentru a crea o caricatură a unei familii. Vrei să obții un efect mai comic? Va funcționa cu siguranță. Principalul lucru este să alegeți stilul de caricatură potrivit!

Puteți alege, de asemenea, un stil neutru de portret de familie pentru a-l face mai mult stil de desene animate. Cine nu și-ar dori să fie un personaj de desene animate? Toți membrii familiei pot deveni astfel de personaje dacă comanzi un portret de caricatură de familie la Photolamus. După ce ai studiat galeria site-ului nostru web, poți găsi exemple despre cum ar putea arăta o caricatură pentru familia ta. Există sute de tipuri de compoziții pentru portretele caricaturii de familie. Ghici care va fi cel mai bun pentru caricatura familiei tale!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.