Portret de pisică acuarelă

Obțineți o caricatură în acuarelă a prietenului tău adorabil felin. Este o modalitate unică și creativă de a-ți imortaliza pisicuța iubită sau de a surprinde orice iubitor de pisici cu un cadou neobișnuit. Artiștii noștri talentați sunt specializați în surprinderea naturii și carismei oricărui animal. Indiferent dacă vrei să-ți arăți animalul de companie pe rețelele de socializare sau să-ți decorezi casa, acest portret te va încânta cu siguranță cu aspectul său capricios de zi cu zi. Pentru a începe, încarcă o fotografie cu prietenul tău blănos și descrie preferințele tale artiștilor noștri. Odată finalizat, portretul dvs. de caricatură va fi livrat ca fișier JPG de înaltă calitate prin e-mail, gata pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare, cum ar fi postere cu caricaturi, printuri pe pânză, tricouri și căni sunt, de asemenea, disponibile pentru o taxă suplimentară. Oferim livrare în întreaga lume cu livrare expres disponibilă la cerere.

ID: 211
Portret de pisică acuarelă
Portret de pisică acuarelă
Timp de desen

În medie, desenele "Portret de pisică acuarelă" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret de pisică acuarelă" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret de pisică acuarelă" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret de pisică acuarelă

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal cu o singură culoare.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un portret de caricatură în acuarelă poate surprinde farmecul unei pisici.

Pisicile sunt uimitoare; Datorită aspectului lor distinctiv și atrăgător, ei sunt un subiect comun în artă, iar pictorilor le place frecvent să-și exprime frumusețea, eleganța și distracția. Astfel de personaje pot fi descrise frumos într-un tablou sau desen din cauza mișcărilor lor armonioase și a privirii expresive. Cu moliciunea și modelele sale distinctive, blana sa poate fi, de asemenea, o textură fantastică de fotografiat.

Diversitatea stărilor de spirit și personalităților pisicilor este un alt factor care contribuie la popularitatea lor ca teme în artă. Felinele prezintă o gamă largă de emoții și atitudini care pot fi surprinse în lucrări de artă, de la jucăușe și răutăcioase la regale și solemne.

O caricatură cu acuarelă va impresiona pe oricine.

Dacă întâmpinați dificultăți în alegerea unui cadou potrivit pentru un proprietar sau un iubit de pisică, nu vă faceți griji. Photolamus are cele mai inspirate soluții. Portretele în acuarelă ale pisicilor sunt o modalitate excelentă de a comemora pisica unei persoane dragi sau de a-ți arăta dragostea pentru pisici în mod unic. Puteți crea un cadou remarcabil și memorabil personalizând portretul la personalitatea specifică a pisicii. Aceste portrete pot fi imprimate pe diverse articole, cum ar fi pânze, postere, tricouri sau căni, pentru o utilizare ușoară și convenabilă. Fie pentru o aniversare, ziua de naștere sau doar pentru că, un portret de pisică în acuarelă este o modalitate excelentă de a-ți arăta dragostea pentru pisici!

Suntem o echipă creativă de artiști profesioniști care pot crea caricaturi de înaltă calitate în diverse stiluri, garantând satisfacție și asigurându-vă că veți fi mulțumit de produsul final. Clienților li se oferă opțiunea de a selecta un stil care să le completeze gusturile și personalitatea subiectului. Echipa noastră fericită este un grup de oameni care sunt entuziasmați de ceea ce fac, ceea ce este întotdeauna esențial; oferind clienților artă neobișnuită, individualizată, ei vor prețui.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14508

The drawing is great - but when it prints either full page or 8x10, the ears of the cats on the left and right are either right at the edge, or cut off. Is there a way to adjust that at all?


Photolamus client reviews ID: 14437

I looooove the picture. Photolamus is the best. I wanted a special gift for my best friend. Sadly her Cat died, she was so sad, but this picture made her so happy.


Photolamus client reviews ID: 14319

Brought tears to our eyes. The artist absolutely nailed his details.


Photolamus client reviews ID: 14242

Absolutely lovely canvas, second time ordering from you and both perfect. Will be ordering some more soon and recommending to others, thankyou very much!


Photolamus client reviews ID: 14167

I love this picture so much. It’s exactly what I was hoping for. Thank you :)


Photolamus client reviews ID: 14053

Absolutely unbelievable! She cried when she got it as a gift! Will 100% order again!


Photolamus client reviews ID: 13897

Photolamus did such an awesome job with this watercolor of our sweet Bella that passed away late May. Thank you for the beautiful drawing, my daughter will love this!


Photolamus client reviews ID: 12893

This is beautiful! The only change I would like to make, if possible, is the cat on the right seems larger than the one on the left. Could it be the opposite?


Photolamus client reviews ID: 12731

I am really happy with the results of my caricature!!! Although all interaction I had was online, it was friendly, helpful, and prompt. Any questions I had they were able to answer. The artists are great and will do pretty much exactly what you ask for! Thank you! It'll definitely be a great gift.