Portret memorial al animalelor de companie

Este firesc să simți durere și disperare atunci când un câine, pisică, hamster, cal sau alt animal iubit moare. Portretele animalelor de companie, în general, sunt o modalitate semnificativă de a marca și a comemora un animal de companie decedat. Vom înfățișa un portret superb al animalului tău minunat cu aripi de înger sau un halou, amintindu-ți de cele mai bune momente din viața ta alături de însoțitorul tău. Putem adăuga un obiect sau o notă cu numele animalului dvs. de companie. Încarcă una sau mai multe fotografii cu prietenul tău animal drăguț și exprimă-ți dorințele și așteptările mai jos. Portretul memorial al animalului tău de companie va fi trimis pe e-mailul tău ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 60
Portret memorial al animalelor de companie
Portret memorial al animalelor de companie
Timp de desen

În medie, desenele "Portret memorial al animalelor de companie" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret memorial al animalelor de companie" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret memorial al animalelor de companie" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret memorial al animalelor de companie

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Portret memorial al animalelor de companie - o modalitate excelentă de a onora și a comemora un animal de companie decedat

Animalele sunt mult mai cinstite decât oamenii; oferă dragoste necondiționată și nu ne judecă chiar dacă greșim.

Orice proprietar sau părinte de animale de companie împărtășește o dragoste și o legătură sinceră cu animalele de companie. Pentru ei, un animal de companie nu este „un câine” sau „o pisică”, ci mai degrabă un membru iubit al familiei, aducând prietenie, bucurie și fericire în viața lor. Deținerea unui animal de companie are multe beneficii: poate menține pe oricine activ și social, îl poate ajuta să depășească provocările și să ofere un sens sau un scop. Așadar, atunci când un partener loial moare, este normal să te simți rănit de durere și pierdere.

În timp ce pierderea lor este o parte inevitabilă a deținerii unui animal de companie, există multe modalități creative de a onora și a comemora un animal de companie decedat și de a se împăca cu o astfel de durere. O pictură memorială pentru animalele de companie descrisă într-un mod care îl arată pe personajul principal ca regal, fiind fericit și drăguț de deasupra mantalei sau într-un spațiu din casa pe care îl frecventa însoțitorul iubit, permite proprietarilor să-și transforme moartea în ceva puțin mai optimist și un puțin mai puțin sfâșietor. Este o alternativă excelentă să-și vezi animalele de companie în mod regulat și să zâmbești în loc să fii prins de tristețea și durerea care deseori vine cu aceste pierderi.

La prima vedere, pare ciudat cum un simplu tablou poate transforma acest eveniment în ceva pozitiv. Dar așa funcționează; creativitatea și imaginația bogată ne ajută întotdeauna să depășim chiar și cele mai dificile faze ale vieții. Un memorial de tatuaj portret pentru animale de companie poate fi, de asemenea, un suvenir fabulos. Este ca un desen digital pe care artistul tău îl va folosi ca schiță pentru un viitor tatuaj.

Pentru cea mai bună înțelegere, încarcă o fotografie bună a acestor creaturi uimitoare, notează așteptările și condițiile tale pentru viitorul portret memorial al animalelor de companie de mai jos și vom îndeplini toate criteriile tale! Fotografiile dvs. de înaltă calitate încărcate vor servi drept model și vor ajuta designerii noștri să înțeleagă cum să deseneze un portret memorial pentru animalele de companie.

Am adunat o colecție masivă de recenzii autentice ale clienților; cu noi, primiți asistență pentru clienți de cinci stele, conform politicii noastre de dragoste 100%.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14358

This is beautiful and captured my boys perfectly! Thank you ever so much!!


Photolamus client reviews ID: 14269

Thank you you have captured our beautiful 4 legged furry friend beautifully. She has just very recently crossed over the rainbow bridge .


Photolamus client reviews ID: 14075

Amazing!!! Looks exactly like her! The colours bring out her personality! My dad will love it! Thank you!!


Photolamus client reviews ID: 13928

This is the second drawing I’ve gotten from you guys and it’s perfect!! Thank you so much!


Photolamus client reviews ID: 13734

Is it possible to get rid of the darker colors? Like the dark greens.. She was a very bright and upbeat dog... I want to remember her like that...maybe more pinksish... idk..and her little crooked snuggle teeth were on the bottom... the had a little underbite ... but it does still look great


Photolamus client reviews ID: 13546

Love it!! She is So Beautiful!!! Thank You So Much!!! Means a lot to me!!!


Photolamus client reviews ID: 13526

Amazing is the only word I can think of at this time.


Photolamus client reviews ID: 13416

I love it! I love how there is a halo over her! This is most certainly my Lucy!


Photolamus client reviews ID: 13331

It's beautiful ❤ very colourful just like simba was ..thankyouxx