Portret memorial

Comandați un portret memorial excelent din fotografii. Acest desen va fi un memento minunat despre cineva pe care îl iubești. Vă putem asigura că un astfel de portret va topi inima oricărei persoane și, în același timp, va dezvălui multă căldură, memorie și emoție. Vom crea desenul în funcție de dorințele și nevoile tale; de aceea ne puteți cere să adăugăm orice detalii sau inscripții doriți pentru a face desenul mai memorabil și mai personalizat. Viitorul desen va fi livrat ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail. Opțiuni suplimentare de livrare: desen animat imprimat pe pânză, hârtie foto, tricou sau cană.

ID: 163
Portret memorial
Portret memorial
Timp de desen

În medie, desenele "Portret memorial" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portret memorial" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portret memorial" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portret memorial

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Portret memorial - o amintire minunată

Un portret memorial este mai mult decât o imagine; onorează o persoană decedată și aduce consolare și putere oricui a trăit astfel de evenimente. De asemenea, permite o conexiune între generații, legând trecutul cu prezentul. Un cadou personalizat este întotdeauna o alegere bună, mai ales atunci când doriți să împărtășiți dragoste, căldură și o legătură specială. Portretele memoriale pictate manual sau digital sunt cadouri unice și personalizate pentru orice ocazie. Aduce sentimentul că cineva poate folosi memoria pentru a recupera trecutul. Astfel de lucrări de artă variază de la simple portrete la picturi care omagiază locațiile, indivizii și lucrurile care contează cel mai mult pentru cei dragi.

În portretizarea unei piese de artă memorială, totul devine posibil atunci când imaginația nu are granițe. Dacă aveți idei specifice despre cum vă imaginați să arate un astfel de portret, este necesar să le exprimați până la detalii minore, dar dacă mai aveți nevoie, vă putem propune câteva concepte și veți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Vă putem face desenul viitor cu caracteristici specifice pentru a-l face mai personal și de neuitat pentru destinatar, cum ar fi un fundal uluitor sau note reprezentative. Avem o colecție extinsă de rezultate care vă pot inspira să alegeți cele mai bune practici, abordări și stiluri ilustrative.

Portretul Memorial va oferi fotografiei tale o nouă viață și energie și va înfrumuseța perfect interiorul casei tale într-un cadru pe perete sau pe masă. În plus, desenul descrie personalitatea și carisma personajului, făcându-l una dintre cele mai personale declarații artistice.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.