Portrete de grup

Portretele de grup sunt fotografii sau picturi care prezintă un grup de persoane. Ele sunt adesea folosite pentru a surprinde relațiile și dinamica dintre indivizii din grup și pot fi luate pentru diferite ocazii și situații. Portretele de grup pot varia în mărime de la un grup mic de doar câțiva indivizi la un grup mare de zeci sau chiar sute. Portretele de grup pot fi formale sau informale, pozate sau sincere și pot fi realizate în interior sau în aer liber, în funcție de efectul dorit. Încărcați fotografii, specificați cerințele dvs. și vom încerca să vă satisfacem așteptările. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Expediem in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 116
Portrete de grup
Portrete de grup
Timp de desen

În medie, desenele "Portrete de grup" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Portrete de grup" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Portrete de grup" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Portrete de grup

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Portrete de grup Caricaturi - o amintire minunată

Portretele de grup sunt adesea folosite pentru fotografii de familie, fotografii de la școală sau echipe sportive, fotografii corporative și alte ocazii în care este esențial să surprindeți un grup de persoane împreună. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în scopuri artistice, cum ar fi picturi sau alte opere de artă și pot include oameni din medii sau culturi diferite, prezentând diversitatea și unitatea.

Caricaturile sunt opere de artă care exagerează anumite trăsături sau trăsături ale aspectului unei persoane, creând o reprezentare jucăușă și adesea comică a individului. Fiecare individ este caricaturat într-o caricatură portret de grup, evidențiind caracteristicile și personalitățile sale unice.

Caricaturile portret de grup pot fi create în diferite stiluri, de la foarte detaliate și realiste la mai abstracte și stilizate. Ele pot fi desenate manual sau create digital în alb-negru sau color. Artistul de caricatură va lucra îndeaproape cu grupul pentru a se asigura că fiecare individ este surprins corect și amuzant.

Cadou corporativ minunat desenat manual

Caricaturile oferă o modalitate unică și memorabilă de a celebra legăturile și relațiile dintre indivizii dintr-un grup. Astfel de desene uimitoare sunt suveniruri frumoase care pot fi expuse într-o casă sau birou, servind ca un memento distractiv al grupului și al experienței împărtășite pe care au avut-o împreună. Acestea sunt adesea create pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, zile de naștere și reuniuni de familie și pot fi comandate și pentru evenimente corporative sau activități de team-building.

Caricaturile portret de grup pot fi create în diferite stiluri, de la foarte detaliate și realiste la mai abstracte și stilizate. Ele pot fi desenate manual sau create digital în alb-negru sau color.

Atunci când comandați o caricatură de portret de grup, este esențială alegerea unei dimensiuni care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră specifice. Indiferent dacă doriți o imprimare mare pentru un afișaj proeminent sau o dimensiune mai mică pentru un cadou mai personal, artistul de caricatură poate lucra cu dvs. pentru a crea o dimensiune personalizată care să corespundă cerințelor dvs. Când lucrați cu un artist de caricatură pentru a vă crea portretul de grup, comunicați dimensiunea dorită și orice alte specificații pe care le aveți.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.