Poster de caricatură

Vă oferim o idee de cadou fabuloasă. Ruda, prietenul sau colegul tău de muncă își sărbătorește ziua de naștere în curând și ești în căutarea unui cadou impresionant care să încânte pe oricine. Portretele de desene animate personalizate de înaltă calitate sunt create pentru a vă celebra amintirile prețioase; în plus, acest Desen Portret va arăta grozav pe Social Media. Vă asigurăm că orice persoană va fi bucuroasă să primească un astfel de Cadou. Încărcați-vă fotografiile și obțineți un Portret creativ pentru a fi imprimat pe un poster. Completați formularul de comandă și descrieți oricare dintre ideile și cerințele dvs. și asigurați-vă că veți obține Portretul perfect. Caricatura înrămată sau tipărită va fi trimisă pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: pe pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 44
Poster de caricatură
Poster de caricatură
Timp de desen

În medie, desenele "Poster de caricatură" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Poster de caricatură" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Poster de caricatură" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Poster de caricatură

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce să alegeți Poster Printing pentru artă?

De ce să alegi o caricatură pe afiș? - În general, imprimările poster sunt de obicei pe hârtie ușoară, cu un finisaj lucios sau satinat, folosind picturi remarcabile, cum ar fi cernelurile colorante, de exemplu. Este o imprimare relativ accesibilă, cu o imprimare caricatură intensă și curată, culoare frumoasă și vitalitate. Posterele sunt încă o modalitate fabuloasă de a imprima o idee și nu își pierd culorile la fel de repede atunci când încadrezi și le ții departe de supraexpunerea la lumină.

În afaceri, de exemplu - pentru o notă de stil și durabilitate, posterele sunt excelente pentru decorul biroului sau pentru prezentarea unui mesaj al companiei. Ele fac lucrări de artă grozave pentru un hol sau o sală de așteptare cu o durată de viață semnificativă, având rolul de a transmite un mesaj profund mai creativ. Ele pot fi chiar folosite ca elemente de recunoaștere a muncii și efortului angajaților, precum o prezentare a angajatului lunii.

Indiferent de ocazie pe care o marcați, atât în domeniul Afacerilor, cât și pe plan personal, avem cea mai bună soluție!

Caricatură pe poster

Puteți alege o anumită temă sau solicita să adăugați elemente simbolice la desen care vă caracterizează cel mai bine sărbătoarea. Toate aceste detalii vor face desenul de caricatură imprimat mai spectaculos și mai memorabil pentru destinatar. Tu alegi stilul pentru viitorul tău poster de caricatură; astfel, poți construi o capodoperă unică care va încânta pe oricine o vede.

Oferim diferite dimensiuni de la hârtie de dimensiune A4 până la 20"x30" (50,8 x 76,2 cm). De asemenea, folosim diferite formate și stiluri de lucru: o stilizare a unei lovituri de pensulă, a unei lovituri de creion sau chiar a unui creion digital.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 13710

Can we take some off the side like the side by his ear is?


Photolamus client reviews ID: 13703

I am missing some piercings and don't look very happy lol but other than that, it's awesome. Thank you.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!