Proprietar cu caricaturi de animale de companie

Portret personalizat pentru animale de companie ╚Öi proprietar este un cadou fantastic pentru orice iubitor de animale de companie cu orice ocazie. Este ├«ntotdeauna o ├«nc├óntare s─â asist la acel moment surprinz─âtor ├«n care cineva ├«i vede caricatura pentru prima dat─â, mai ales dac─â este reprezentat cu animalul s─âu de companie. Artistul nostru Photolamus va crea un portret fantastic, prezent├ónd proprietarul ╚Öi orice ras─â de animal de companie. Comanda╚Ťi o minunat─â caricatur─â personalizat─â de portret pentru animale de companie ╚Öi proprietar din fotografii ├«n orice stil dori╚Ťi. Vom folosi fotografiile tale ca model pentru a proiecta opere de art─â frumoase pe care le vei iubi pentru totdeauna! Comanda este simpl─â: men╚Ťiona╚Ťi cerin╚Ťele dvs. pentru caricatur─â, descrie╚Ťi orice specifica╚Ťie a proprietarului cu c├óinele sau proprietarul cu pisica ╚Öi vom ├«ncerca s─â v─â satisfacem a╚Ötept─ârile. Desenul animat va fi livrat ca fi╚Öier JPG gata de imprimat prin e-mail. Op╚Ťiuni suplimentare de livrare: desen animat imprimat pe p├ónz─â, h├órtie foto, tricou sau can─â.

ID: 58
Proprietar cu caricaturi de animale de companie
Proprietar cu caricaturi de animale de companie
Timp de desen

├Än medie, desenele "Proprietar cu caricaturi de animale de companie" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Proprietar cu caricaturi de animale de companie" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Proprietar cu caricaturi de animale de companie" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Selecta╚Ťi stilul pentru Proprietar cu caricaturi de animale de companie

Comanda online Proprietar cu caricaturi de animale de companie

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
  • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
  • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
336HK$

Un astfel de cadou va mul╚Ťumi orice p─ârinte de companie.

Fiecare animal de companie are o poveste de spus; de aceea surprinderea lui cu ajutorul unei caricaturi este o idee grozav─â. Fie c─â micul t─âu prieten este un juc─âtor activ, entuziast sau un ursule╚Ť lene╚Ö, un ghemu╚Ť pufos care toarc─â l├óng─â tine sau un papagal vorb─âre╚Ť care nu te las─â s─â meditezi, ei ├«╚Ťi ridic─â ├«ntotdeauna spiritul.

Proprietarii de animale de companie sunt foarte afectuosi cu micii lor prieteni, indiferent de specie sau rasa. Pentru ei, nu exist─â cadou mai perfect dec├ót ceva legat de tovar─â╚Öii lor loiali. S-a demonstrat c─â p─ârin╚Ťii de animale de companie sunt mai s─ân─âto╚Öi ╚Öi mai ferici╚Ťi dec├ót cei care nu sunt proprietari de animale de companie prezent├ónd multe avantaje emo╚Ťionale.

Animalele sunt incredibil de fotogenice. Aceste mici fiin╚Ťe pot cuceri pe oricine cu energia pe care o eman─â, fie c─â sunt colorate, pufoase sau au ochi mari ╚Öi dr─âgu╚Ťi. Crea╚Ťi acea amintire cu un portret personalizat de caricatur─â care va reprezenta caracterul lor unic; vei avea o amintire care s─â dureze toat─â via╚Ťa. O caricatur─â ├«ndepline╚Öte acela╚Öi rol ca o imagine, doar mai colorat─â ╚Öi mai vibrant─â. O astfel de caricatur─â va fi un cadou grozav ╚Öi un plus estetic pl─âcut pentru decorul casei sau locul de munc─â. Va dezv─âlui dragostea proprietarului pentru animalul lor dr─âgu╚Ť.

Owner with Pets Caricature este o modalitate creativă de a genera zâmbete și curiozitate.

Explora╚Ťi galeria lucr─ârilor noastre ╚Öi decide╚Ťi ce vi se potrive╚Öte cel mai bine din diverse stiluri ╚Öi op╚Ťiuni de imprimare. Toate tablourile sunt create ╚Öi tip─ârite urm├ónd a╚Ötept─ârile ╚Öi conceptele dumneavoastr─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â fiecare portret este proiectat ╚Öi desenat cu pasiune ╚Öi grij─â, cre├ónd un design unic ╚Öi original. Vom adauga orice inscriptii si elemente la cadoul tau incredibil pentru parintii caini sau pisici, nu ezita sa le mentionezi.

Indiferent de scopul pe care dori╚Ťi s─â-l atinge╚Ťi, fie c─â este un cadou grozav pentru p─ârin╚Ťii de c├óini sau pisici sau doar o oper─â de art─â pentru decorare, avem cele mai bune solu╚Ťii, deoarece imprimarea a devenit mai mult o art─â ├«n ultimii ani pe m─âsur─â ce tehnologia a avansat.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14685

My Partner was absolutely delighted with the picture. The option was there to have the picture altered but I couldn't think of any improvements. Would definitely recommend!


Photolamus client reviews ID: 14307

Great rendering! Is it possible to tone down the smile on the adult male? Love it other than he looks a little crazy lol. I know it's the photo, just wondering if we can modify.


Photolamus client reviews ID: 14154

I do love it - but is it possible to get a few faint freckles across my daughters nose cheeks (not to dark , not to many ­čśŐ)


Photolamus client reviews ID: 14101

Omg ! IÔÇÖm actually blown away with how good this is x can not thank you enough


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!