Rase de câini

Caricaturile de rase de câini sunt ilustrații capricioase și exagerate ale diferitelor rase de câini. Caricaturile evidențiază trăsăturile și caracteristicile unice ale fiecărei rase într-un mod distractiv și distractiv. De exemplu, o caricatură a unui Bulldog ar putea avea un cap supradimensionat, o față mare și ridată și o fălmă căzută. În schimb, o caricatură a unui ogar ar putea avea un corp lung și zvelt, cu picioare exagerat de înalte și subțiri. Caricaturile pot fi create în diferite stiluri, de la desene simple până la redări mai detaliate și mai colorate. Ele pot fi folosite pentru diverse intenții, inclusiv publicitate, mărfuri și divertisment. În general, caricaturile de rase de câini sunt o modalitate uşoară de a celebra diversitatea şi farmecul tovarăşilor noştri canini. Desenul digital desenat manual al unui animal de companie dintr-o fotografie poate fi livrat ca pânză imprimată sau poster direct destinatarului.

ID: 148
Rase de câini
Rase de câini
Timp de desen

În medie, desenele "Rase de câini" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Rase de câini" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Rase de câini" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Rase de câini

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un astfel de desen portret va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau chiar va decora interiorul casei tale.

Caricaturile de rase de câini pot fi o modalitate distractivă și unică de a aprecia caracteristicile și personalitățile distinctive ale diferitelor rase de câini. De asemenea, pot aduce un zâmbet pe fețele oamenilor și pot crea un sentiment de bucurie și umor. Fie că ești un iubitor de câini sau dacă apreciezi arta și umorul, caricaturile cu rase de câini merită verificate!

O caricatură specială de rasă de câine poate fi un plus grozav pentru colecția oricărui părinte de câine sau pentru decorul casei. Este un mod unic și personalizat de a-și arăta dragostea pentru prietenul lor blănos și de a prezenta trăsăturile distinctive ale rasei lor de câini.

O caricatură poate fi personalizată pentru a evidenția trăsăturile unice ale unui anumit câine, cum ar fi culoarea blanii, dimensiunea și alte caracteristici fizice. Pe lângă faptul că este un cadou excelent pentru un părinte câine, o caricatură poate fi folosită și ca o modalitate distractivă și creativă de a promova afacerile legate de câini, cum ar fi magazinele de animale de companie, serviciile de îngrijire și clinicile veterinare. O astfel de caricatură este un mod distractiv și unic de a celebra legătura dintre oameni și tovarășii lor canini.

Artiștii noștri talentați sunt specializați în crearea de caricaturi de rase de câini în diferite stiluri și ipostaze. Unii artiști ar putea oferi o abordare mai tradițională sau mai realistă a caricaturii lor, în timp ce alții pot folosi un stil mai exagerat sau de desene animate.

De asemenea, puteți oferi artistului detalii sau solicitări specifice despre poziția, expresia personajului și orice alte elemente pe care doriți să le includă în caricatură. Odată ce artistul a creat caricatura, o puteți imprima pe diverse medii, cum ar fi pânză, hârtie sau produse precum căni sau tricouri.

Obținerea unei caricaturi a raselor de câini poate fi o modalitate distractivă și creativă de a-ți sărbători dragostea pentru prietenul tău blănos și de a-și prezenta personalitatea și trăsăturile unice.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.