Salvați caricatura data

Comandați o caricatură excelentă de salvare a datei în orice stil doriți din fotografiile dvs.; va fi un suvenir fabulos. Unul dintre artiștii noștri profesioniști va fi bucuros să-ți surprindă amintirile frumoase în desenul tău pentru totdeauna. Va arăta grozav pe rețelele sociale, pe un card cadou sau pe unul dintre produsele tipărite pe care le oferim mai jos. Încarcă una sau mai multe dintre fotografiile tale și descrie-ți fanteziile și cerințele. Clienții mulțumiți și recenziile uimitoare ale caricaturii ne inspiră; oferim ediții gratuite nelimitate pentru satisfacția ta. Caricatura va fi trimisă prin e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni suplimentare de livrare la un cost suplimentar: caricatură digitală pe afiș, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 34
Salvați caricatura data
Salvați caricatura data
Timp de desen

În medie, desenele "Salvați caricatura data" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Salvați caricatura data" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Salvați caricatura data" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Salvați caricatura data

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 2
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
336HK$

Un mod original de a-ți anunța prietenii și familia despre marele eveniment

Rolul central „Save the Date Caricatures” este de a-ți informa membrii familiei, prietenii sau cunoștințele despre marele eveniment din viața ta sau despre introducerea oaspetelui tău în stilul, tema și atmosfera generală a zilei tale mari. Este ideal pentru a surprinde amintiri frumoase într-un desen personalizat cu un mesaj special. O astfel de operă de Artă așezată pe un perete, împreună cu alte portrete sau fotografii, va străluci ca un superstar pentru că are o poveste reală ca biografie. Caricaturile cu tematică de nuntă vor fi, de asemenea, superbe felicitări Save the Date, care pot fi trimise prin e-mail, oferite personal sau trimise prin poștă.

Caricaturile personalizate de salvare a datei sunt un pas esențial în planificarea nunții tale. Este mai mult decât simpla notificare oaspeților cu privire la ziua și locația aleasă; este, de asemenea, o modalitate unică de a te distra alături de cei dragi și de a obține fotografii frumoase împreună. Spre deosebire de invitațiile reale, care sunt trimise când ați stabilit exact Data, acestea sunt de obicei trimise cu 6-9 luni înainte de data nunții, astfel încât invitații să poată salva data pentru dvs. Felicitarea poate reflecta stilul nunții, iar invitații tăi vor ști la ce să se aștepte dacă o faci în consecință.

Puteți solicita adăugarea oricăror elemente de nuntă care caracterizează cel mai bine sărbătoarea dvs., ceea ce va face desenul mai spectaculos și mai memorabil și să vă asigurați că partenerii noștri vor fi bucuroși să vă satisfacă toate cerințele. Tu alegi stilul pentru caricatura viitorului miri; astfel, poți construi o capodoperă unică care va încânta pe oricine o vede.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.