Shopping Caricature

Comandați o caricatură de cumpărături de benzi desenate de la Photolamus - un cadou minunat pentru orice cumpărător. Specificațiile și cerințele dvs. vor fi folosite pentru a crea desenul artistic. Vom schița destinatarul cumpărături și putem include, de asemenea, orice alte detalii care sunt furnizate aici pentru a face imaginea mai unică. Un fișier JPG gata de imprimat al desenului animat vă va fi trimis prin e-mail. Opțiunile suplimentare de livrare includ desene animate imprimate pe o cană, pânză, hârtie foto sau un tricou. Un astfel de cadou va fi, fără îndoială, amintit.

ID: 328
Shopping Caricature
Shopping Caricature
Timp de desen

În medie, desenele "Shopping Caricature" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Shopping Caricature" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Shopping Caricature" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Shopping Caricature

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadoul perfect pentru consumatorii de cumpărături: o caricatură de cumpărături

Tema cumpărăturilor a fost răspândită în cultura populară în multe medii, inclusiv artă. Mulți indivizi includ cumpărăturile în rutina lor zilnică, iar artiștii au conceput metode inventive pentru a portretiza spiritul cumpărăturilor și societatea de consum în lucrările lor. Cumpărăturile pot fi încadrate cu ajutorul artei, iar caricaturile pot fi o modalitate distractivă și creativă în acest scop. O caricatură este o lucrare de artă care, în mod amuzant sau sarcastic, exagerează anumite calități sau atribute ale unui subiect și ilustrează diferitele aspecte ale experienței de cumpărături și sentimentele care o însoțesc.

Cumpărăturile pot fi stresante sau plictisitoare pentru unele persoane, dar un desen plin de umor îl poate face mai distractiv și mai memorabil. Un portret de cumpărături poate face pe oricine să rânjească, fie că este o interpretare în desene animate a cuiva care duce un cărucior plin cu produse alimentare sau o imagine amuzantă cu cineva care încearcă hainele. Puteți personaliza o caricatură de cumpărături adăugând informații detaliate despre subiect și caracteristicile acestuia, cum ar fi comercianții preferați, modelele de cumpărare sau chiar simțul stilului lor. Acest grad de personalizare poate spori semnificația și specialitatea cadoului.

O caricatură de cumpărături poate fi, de asemenea, un subiect de discuție fascinant și o operă de artă excepțională pe care prietenul tău o poate afișa cu mândrie în casa sau în afacerea lor.

Photolamus oferă o selecție de posibilități, indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou de ziua de naștere, a unui cadou de aniversare sau a unui mod distractiv de a vă exprima recunoștința. Avem o varietate de stiluri din care să alegeți, inclusiv artă digitală sau tradițională. Trimiteți o fotografie a persoanei care doriți să fie caricaturată și exprimați-vă criteriile și ideile. Artistul nostru va genera o ilustrație originală care surprinde în mod hilar și creativ asemănarea și personalitatea lor.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.