Ski Caricature

Cumpărați un cadou minunat pentru orice pasionat de schi. Comandă caricaturistului nostru să creeze o caricatură de desene animate de schi fantastică, plină de umor, bazată pe fotografii și idei. Vom folosi o imagine vizibilă pentru a crea o piesă de artă comică care vă prezintă pe dumneavoastră sau pe Subiectul desenat făcându-și distracția preferată. Ca urmare, vom lua în considerare și vom îndeplini fiecare cerere și noțiune oferită. O caricatură de schi va fi un cadou de neuitat pentru orice ocazie. Vă garantăm că destinatarul va fi uimit de un astfel de cadou. În plus, Photolamus poate desena manual un fundal personalizat dintr-o anumită fotografie sau zgârietură folosind conceptele menționate. Ilustrația desenului animat vă va fi trimisă prin e-mail ca fișier JPG imprimabil. Imprimarea desenelor animate pe pânză, hârtie ilustrată, tricou sau cană sunt alternative suplimentare de livrare.

ID: 331
Ski Caricature
Ski Caricature
Timp de desen

În medie, desenele "Ski Caricature" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Ski Caricature" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Ski Caricature" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Ski Caricature

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce să comanzi o astfel de caricatură fantastică?

Schiul poate fi un sport spectaculos și palpitant, dar poate inspira mari opere de artă. Fiecare scenariu sau decor care vă place poate fi portretizat într-o caricatură de schi. O caricatură de schi poate lua multe forme diferite și există multe posturi ale personajelor și tehnici de schiță ale artistului din care să alegeți. Sunt disponibile multe alternative, fie că doriți să prezentați un cuplu care schiează împreună, un proprietar de câine și câinele lor schiând, un copil care învață să schieze pentru prima dată, o familie într-o vacanță la schi sau chiar o celebritate care schiează pe pârtii.

O caricatură de schi poate fi înrămată și afișată ca un decor plin de umor și unic într-o casă sau un loc de afaceri. Poate oferi oricărei zone puțină comedie și farmec. De asemenea, poate fi folosită ca o fotografie de profil distractivă și unică pe rețelele sociale pentru a-și arăta pasiunea pentru schi, trimițând-o prietenilor și familiei pentru a crește entuziasmul și interesul.

Desene personalizate de caricatură de schi cu fundal de munți de la artiști profesioniști.

Alegerea unui fundal pentru o caricatură de schi poate oferi operei de artă un plus de farmec și distracție. Munții acoperiți cu zăpadă pot oferi un fundal superb și intimidant. Munții pot fi înfățișați în nuanțe de alb și albastru și pot fi incluse numeroase elemente, cum ar fi pini, teleschiuri și schiori de pe pârtii. În colaborare cu tine, artistul va realiza un design care să surprindă stilul tău unic și entuziasmul pentru schi. Opera de artă va fi creată cu meticulozitate și grijă folosind instrumente și metode de top.

Rezultatul final va fi un design original, autentic, personalizat conform cerințelor și gusturilor dumneavoastră. Puteți fi încrezător că opera de artă va fi o creație unică, realizată cu dragoste și grijă, indiferent dacă decideți să o afișați acasă sau la locul de muncă, să o folosiți ca fotografie de profil pe rețelele sociale sau să o oferiți cadou. unui alt schior.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.