Tricou Caricatură

Comanda o caricatura frumoasa in orice stil imprimata pe un tricou. Realizat manual cu dragoste, imprimeul dvs. personalizat de tricou cu caricatură va fi cu adevărat unic. Caricatura tricoului este o modalitate creativă de a-ți arăta personalitatea și simțul umorului. O caricatură este o lucrare de artă care exagerează trăsăturile unei persoane sau ale obiectului într-un mod umoristic sau satiric, adesea pentru un efect comic. Încărcați fotografiile dvs. și vă vom livra un portret individual pe un tricou cu un design la modă și modern. În primul rând, veți primi un desen digital pe link prin e-mail pentru aprobare, apoi îl vom imprima pe un tricou și îl vom livra.

ID: 147
Tricou Caricatură
Tricou Caricatură
Timp de desen

În medie, desenele "Tricou Caricatură" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Tricou Caricatură" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Tricou Caricatură" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Tricou Caricatură

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Ieșiți în evidență cu stil: întoarceți capetele cu o caricatură de tricou personalizat

Caricaturile cu tricouri sunt uimitoare! Sunt o formă distractivă și creativă pentru a vă arăta caracterul și simțul umorului și pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului și preferințelor dvs. Cu o caricatură de tricou, poți să întorci capetele și să începi conversații, indiferent dacă ieși cu prietenii, participi la un eveniment special sau faci comisioane prin oraș.

Posibilitățile pentru caricaturile de tricouri sunt nelimitate, fie că doriți să imortalizați un animal de companie iubit, să comemorați o ocazie specială sau să creați un design unic pentru echipa de sport sau afacerea dvs. Puteți alege dintre diverse stiluri, inclusiv desenate, realiste sau abstracte, și puteți lucra cu un artist priceput pentru a vă aduce ideile la viață.

Odată ce designul dvs. este complet, puteți alege dimensiunea, culoarea și stilul tricoului pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. Indiferent dacă cauți un tricou casual sau un tricou polo mai formal, o caricatură de tricou este o modalitate atractivă de a adăuga personalitate și umor garderobei tale.

Caricaturile de tricouri sunt versatile și pot fi folosite în diverse scopuri, inclusiv evenimente corporative și Ziua Îndrăgostiților.

O caricatură de tricou personalizat poate fi o modalitate distractivă și memorabilă de a construi spiritul de echipă și de a promova o cultură pozitivă a companiei pentru evenimentele corporative. Acesta poate ajuta la crearea unui sentiment de unitate și camaraderie în cadrul echipei dvs., în timp ce vă promovați marca. Puteți crea modele care prezintă sigla companiei, sloganuri sau membri ai echipei și le puteți distribui ca cadouri sau premii.

De Ziua Îndrăgostiților, o caricatură de tricou poate fi un cadou unic și sincer care îi arată persoanei dragi cât de mult îți pasă. Puteți alege un design romantic care vă prezintă pe voi doi sau puteți include glume în interior sau alte detalii personale care sunt semnificative pentru relația voastră. Poate fi un cadou memorabil și distractiv pe care partenerul tău îl prețuiește ani de zile.

Deci, fie că doriți să vă promovați afacerea sau să vă arătați dragostea și aprecierea, o caricatură de tricou personalizat este o alegere excelentă!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.